Fabulous fc

Saturday, March 7, 2009

a very scented day

hari ni lepas hantar Umar pergi tuition,saya terus ke klcc untuk basuh kereta..dah lama tak polish kereta kat situ. Sambil tunggu kereta siap,jalan2 la kat klcc tanpa tujuan..tiba2 teringat kat scented candle yang dah abis yang selalu saya guna for the room..so apa lagi jengah sekejap kat Gucci untuk beli yang baru! 

i've tried the black color,now am trying the red one..sedap jugak baunya yang ini.. i like anything in red!

tapi takkan bilik je dapat scent baru, i need one too!! not one but two!
new scents needed so much to boost up my mood..so i got myself dunhill desire and ferragamo..lovely.. totally!

6 comments:

farahk said...

me love red to0.

Irham Manan said...

woah they even have candles huh! mind tellin how much they cost?

rizalman atelier said...

tak yah la kot..but i can tell you, it is burning the money! Jangan kata candle,basikal Gucci pun ada..

SYERAZ said...

jgn lupa hadiah kan i burberry the beat k fr my birthday tis coming october....it's nice u know 2 get something fr "Rizalman"....huhuhu~

Tai said...

I love scented candles too
Gucci tak pernah cuba pulak..
How much they cost? I wanna get it too

N.L. said...

heyy my gf uses ferragamo too!! it intoxicates me when she has it on ;)