Fabulous fc

Sunday, March 1, 2009

sayunyer..

i have to post this picture...sayu giler bila tgh laptop-ing,hujan turun..duduk depan tingkap yang dibasahi hujan..rasa seksi pun ada gak..

rumah i kat tingkat 32..angin dia bunyi macam rumah hantu..tp best kalau minum cokelat panas/maggi asam laksa time2 macam ni..

10 comments:

mike radcliffe said...

tingginyer umah abg rizalman..
tingkat 32..
mesti dapat beautiful scenery kan..

sweet2 suasana mcm tuh..

rizalman atelier said...

dah nama pun penthouse..mestilah tinggi..

LuKe HaKiM said...

saya juga suka maggi assam laksa.
di waktu hujan.
ouh tetapi prefer hot tea.
rasa lebih dewasa bukan?
:P

si nakal andi said...

oh, i thought rizalman tak makan maggi.. :p

i luv rainy day - feels alive kan?

rizalman atelier said...

mana ada orang tak makan maggi,semua orang makan maggi. Cuma tak mengaku je..

farahk said...

cntiknye..laptop tu pun menarik gak.huhu

Helmi Lassim said...

32!!!
wow pemandangan mesti cantik punya...

ch0ch01ic said...

tak sangka ada org yg berperasan mcm sy.huhu..

sy suka tengok hujan.rasa semacam bila renung hujan tu.
mungkin sayu jugak kot.

diah said...

tp kalu hari hujan, pekena ubi rebus cicah nyiur n kopi o panas.. mmg best..imbau nostalgia sambil duduk tepi tingkap..

anne; said...

saya pun duk level sama,blok je lain :)
ye lah bunyi macam hantu tu satu hal.ni habeh sekali ngan pasu bunga bersepah2 tiap kali pas hujan.

nangis la nak susun balik -____-