Fabulous fc

Wednesday, March 25, 2009

rindu saya?

sekali sekala si debab ni datang lagi!. Gambar ni i ambil dari majalah TATLER, Umar jadi talent untuk kids cooking class di Mandarin Oriental KL. Masa ni dia umur 4 tahun..(siap dapat chef shirt top dengan chef punye topi yang siap ada initial nama dia sekali, cool kan! Fara Fauzana yang cakap dekat i gambar Umar ni keluar kat magazine ni, after three years this is the first time i dapat tengok gambar si  debab ni..

9 comments:

Khairulius said...

muka umar still sama till today...cuma lagi debab kot..

rizalman atelier said...

memang betui,pungkoq dia yang tonggek pun tak berubah!

Pa'e said...

hahaha..pungkoq...suke word tu..

rizalman atelier said...

orang penang la pulak..

Segenit Puteri Bunian said...

rizalman, u bagi mkn apa kat makhluk Tuhan paling seksi nih??? ahaha..

rizalman atelier said...

for ur info,umar makan nasik dengan sos tomato je,lauk2 lain dia tak hingin..sebab tu pungkoq dia mcm tomato!

Pa'e said...

save bajet betoi jage si cumil nih..tu dah jadi macam nasi tomato, hahaha

Segenit Puteri Bunian said...

pungkoq mcm tomato xpe.. jgn top to toe macam humpty dumpty sudah! (tp aset dia tu la yg bisa menjatuhkan saham rizalman yg beribu² lemon tu..)

Hak!M said...

mcm tomata kannn!! hehe.
hes just so very adorable and decent lah seh!! :)