Fabulous fc

Friday, March 13, 2009

cookies anyone?

seperti selalu,bila nak hujung minggu je mesti rasa jemu nak habiskan weekend dengan aktiviti2(seriously! i rather work than stay at home and doing nothing). Apatah lagi si kecik ni pulak cuti sekolah seminggu,so kena create activities for him. lepas kerja i terus pergi Merchato kat pavillion to buy some groceries..pastu ternampak Betty Crocker punya instant cookies..(ni bagus ni kalau ajak Umar buat sekali).

lepas maghrib,kitaorang terus bancuh adunan ni..senang je,cuma masukkan mentega ngan telur sebijik,kacau rata dan spooned kan dia..

tingg!! buka oven,dalam 8 minutes,benda tu pun masak!

i bought vanilla frosting and asked Umar to decorate it with coloured choc rice(part ni memang dia suka sangat),menyibuk is his second name!!

another forte of him, makan...!

cookies anyone?

22 comments:

mike radcliffe said...

umar can u give me one????
i want to taste..
hahahah.....
umar celup ngan coklat pon best tau...
tak pon put some whipped cream then etak fruits slices..
hahha..
sedap....
ngeeeee....

SYERAZ said...

umarrr, blh masuk iklan cookies...u look so cute boy!!
comey btulll, let me pinch yr cheek boleh...hahaha
nanti kne marah dgn babah nye la plak..huhuhu

rizalman atelier said...

kalau ada Umar tu,cepat je u all mengomen,kan.

Malaywood said...

Umar so cute, it HURTS!

farahk said...

alamak fallin love la..
kirim salam sama umar ya..
nice cookies.hee~

IRHAM MANAN said...

Blogger rizalman atelier said...

kalau ada Umar tu,cepat je u all mengomen,kan.

HAHA Umar is the star lah haha. so cute!

ash.N.fuz said...

cute...

RIZAL said...

comeyll~

johanprinze said...

comelnya umar!

Segenit Puteri Bunian said...

rizalman, u're more motherly than i am! Pandai cari good project to slot in for him time cuti² sekolah nih...

Segenit Puteri Bunian said...

pjg umur umar...i baru nak tanya pasal dia ;p

rizalman atelier said...

nampak gayanye, ni macam blog Umar je...kena buat featuring slalu ni..

arman said...

cute nya!!mcm iklan,hehe..x penah bwk umar audition untk tv commercial ke?..

AmyMizzunderstood said...

yummy!!umar sgt chomel!

rizalman atelier said...

mesti lah comel,tengoklah babah dia pun comel jugak,cuma tua je sikit..

rizalman atelier said...

amy, you punye baju tunang tu cantik..agak2 kat mane la dapat idea tu ye? ehem2.

AmyMizzunderstood said...

idea is from rizalman!i adore ur design giler2!cuma tak mampu jek nak hantar kat u..mesti la cantikkk tgk la siapa designer dia..but i already mention the designer is u of coz..

lot of my fwens pun dah buat baju camni..hik3...kot2 leh dpt quo for my wedding nanti??eh tapi mmg nak tau quo..can i get ur email?or terus pergi kat boutique u?

rizalman atelier said...

this is an announcement!! for die hard fans clients we do give harga runtuh,coz we love u..

rizalman atelier said...

ni yang buat bangga ni,kalau orang lain nak amik my design sebagai referrence ok,coz memang my job to serve the society..tapi yang i naik angin bila designer lain pun sibuk nak refer jugak..apa ke jadah?

rizalman atelier said...

after all why buy Zara if Chanel is giving you good price kan?

Khairulius said...

umar....miss u

Segenit Puteri Bunian said...

umah complete macam martha stewart's..