Fabulous fc

Monday, March 16, 2009

surat peminat


sedang leka melayan tetamu tiba2 loceng butik berbunyi,tercegat seorang posmen atau penghantar surat menghulurkan dokumen yang dihantar melalui pos laju,,..kebiasaannya kalau pos laju tentulah sesuatu yang penting dan perlu dibaca segera!(seperti cek customer,order dari customer,etc)saya terus memberikan sampul itu kepada bos saya,rizalman....

SURAT PEMINAT!!ini bukan pertama kali rizalman menerima surat daripada peminatnya tetapi hampir berpuluh2 pucuk diterimanya dan yang terbaru(surat ni lain daripada yang lain) adalah daripada peminatnya yang berasal dari kelantan darul naim!terima kasih adik idayu yang bersusah payah menghantar surat,sungguh besar cita2nya sehingga sanggup melakar rekaannya untuk ditunjukkan kepada rizalman( yang saya kira lakarannya sebagai seorang kanak2 yang baru mula mahu bertatih)tetapi dengan minat dan kesungguhan daripada adik, insyaallah impian adik untuk menjadi pereka fesyen terkenal seperti rizalman akan tercapai suatu hari nanti!!kalau dulu ibu bapa mengharapkan anak2 mereka menjadi seorang doktor,peguam,guru tetapi kini kerjaya pereka fesyen telah dibuktikan oleh beberapa pereka fesyen terkenal malaysia seperti dato' bernard chandran,Dato'tom abang saufi dan dato' rizalman...ehh?tersalah taip ke aku ni?!!hehe belum lg kot..dan En rizalman sendiri yang mana pereka fesyen juga mempunyai pengikut dan aura nya tersendiri dan mampu menggegarkan arena perniagaan hingga ke peringkat antarabangsa!!insyaallah....


sanggup mengeluarkan duit lebih semata-mata untuk menunjukkan hasil lakaran kepada rizalman-gud job dik!!
berbunga lagi sampul suratnya-

antara rekaan yang di hantar adalah gaun malam dan baju pengantin-

siap pandangan sisi lagi lakarannya

7 comments:

Bernard's tHe FreE tHinkeR said...

satu penghargaan yang bermakna...

farahk said...

WOW..
bagus nye

Segenit Puteri Bunian said...

agaknye apa yg rizalman buat dgn lakaran ni ek...

Segenit Puteri Bunian said...

hmm..umar nail buat apa ek cuti² sekolah neh.. lama xnampak.. babah xbawak pegi libur² ke..

mesti dia kat umah tgh...
a)buli org gaji @
b)tgk movie dpn tv sambil makan popkon @
c)betting main game dgn org gaji @
d)tido sambil mimpikan otai hatinyer -fafau.. @
e)tolong babah jahit labuci baju customer (free labour) @
f)countdown tggu babah balik ready with his wishlist... :-D

kuin said...

emm.. p sekolah ke idak umar pagik senin ni yea.. huhu monday blues's cam saya x ehheheheh :d

Suhana said...

Reply tak her mail?? Gayenye sungguh Bersungguh...

Norma said...

Need your idea.....di tempat keje saya akan mengadakan annual dinner tema 1 Malaysia....apa yg patut dipakai utk mengikut tema tu selain baju kurung atau kebaya..ditambah pula sy ni wanita bertudung dan bertubuh gempal serta rendah....hu..hu...