Fabulous fc

Sunday, March 15, 2009

Wartawan bLOG,anniVERsary,FARA fauzana,ABP09


rasanya sebulan saya tak menulis kat blog ni sebab busy dengan customer,biasalah banyak benda nak kena buat kebelakangan ni lagipun rizalman sendiri dah pandai tentang selok belok komputer ni,kalau dulu nak buka email pun tak pandai,kalau password tu sampai 3 orang disuruh untuk mengingatkannya,hehe :) tapi sekarang lebih teror dari saya,.so saya serahkan segala urusan untuk mengendalikan blog ni kat rizalman and dah nama pun BLOG RIZALMAN!hehe(sekarang saya hanya dibelakang tabir sebagai penerbit blog merangkap wartawan blog-mencari bahan2 sensasi untuk dipostingkan!)

..kalau x silap saya dah setahun lebih blog ni wujud dan  sambutan amat menggalakkan lebih2 lagi kalau posting tentang UMAR!(umar,uncle kena buatkan satu blog untuk u lah:)..memang ramai yang akan komen,tanx so much kepada semua fabulousity fc yang sentiasa mengikuti perkembangan rizalman ibrahim!

lupakan seketika tentang cerita blog,FARA FAUZANA,kisahnya..kalau u ols nak tau fara fauzana adalah peminat no1 umar nail!??eh terbalik ke statement aku nih??!! eh betullah hehe...begitu jugak ngan umar,dia adalah peminat fanatik fara fauzana,mereka ni kalau korang nak tau selalu bergayut malam2 kat hp..ada pape ker??hehee..baru2 ni fara telah datang ke rizalman sposa bersama kak mar(tq kak mar emailkan pic ) untuk sessi fiting baju yang akan dipakai di kota london untuk tujuan promosi penerbangan tambang murah AIR ASIA..baju itu akan dipakai ketika menghadiri majlis makan malam bersama putera edward,kerabat diraja england..
untuk pengetahuan korang sekali lagi fara fauzana akan menyarungkan busana untuk malam kemuncak ABP 09 yang akan berlangsung awal april nanti!tunggu dan lihat.....-faizul

6 comments:

HURT said...

fara???hehehe...i like!!!

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

baju yg chantek...

farahk said...

haha..yeke?
saya juga suke fafau!
kim salam kt dia ley?
heee:D

Segenit Puteri Bunian said...

rizalman bakal bapak mertua fafau??? *LOL

Khairulius said...

adakah itu the same kaftan yg emcee tue pakai masa perkahwinan Mawi?

rizalman atelier said...

faizul-actually fara try beberapa helai tapi pic tu yang tersnap!