Fabulous fc

Tuesday, March 10, 2009

black magic

saya saja jer nak share this image which i curi from other blogger from German. Kelakar jugak benda ni, a vodoo doll untuk mereka2 yang berpisah ngan boyfriend! kalau ada jual kat sini sure laku bagi mereka yang berendam airmata dan makan hati selama ini..(note the areas to be pinned ngan kata2 yang kelakar),  i wonder if this thing comes with a matching pins?.. kalau saya dapat, sure buat jadi bantal tempat cucuk peniti..

9 comments:

RIZAL said...

hahaha.. klu letak gamba org berkanaan agak2 berkesan x? wakakaka..

rizalman atelier said...

cuba letak muka sendiri dulu..

Segenit Puteri Bunian said...
This comment has been removed by the author.
Segenit Puteri Bunian said...

hehe.. meriahnyer tempat cucuk peniti.. jgn tervoodoo customer sudah!!!!

farahk said...

Hmm..no comment:P

rizalman atelier said...
This comment has been removed by the author.
arman said...

nak tanya..mana penulis blog?dulu ada kan?

rizalman atelier said...

penulis blog gilir2 tulis..skang ni dia yang buzy pulak..rindukan tulisan dia ek?

arman said...

cuma perasan dulu dia kerap tulis kat blog..skrg da xda lak.. :)anyway nice blog,actually i follow ur blog since last year..hehe