Fabulous fc

Friday, March 20, 2009

hari2 yang memenatkan

hujung minggu ni banyak sangat benda2 yang nak dibuat, function yang nak kena attend, wedding yang nak kena pergi..fuhh..memenatkan! semalam bertempat di Carcosa ada pelancaran buku songket oleh DYMM Tuanku Permaisuri Agong..kesemua pereka yang terlibat dalam pembikinan buku tersebut telah dipanggil untuk membawa pakaian yang telah direka ke situ untuk dipamerkan. Penat2 pun sempat posing kat tepi my mannequin.. pereka lain punya baju i tak ambil gambar.. takut tak boleh tidur malam.

habis je majlis tersebut,bergegas pulak ke rumah pengantin...nasib baik ada Alex Eu,make up artis yang ditugaskan mekap my client ni, boleh jugak borak2 ngan dia. Banyak betul orang kat sini, maklumlah anak VIP(cantik sungguh pelamin ngan hantaran dia,tradisional giler! semua main tekad dari Perak).. Selamat pengantin Baru Sha! balik dari rumah dia dah pukul 12 malam, besok kena bangun pagi pulak untuk jadi ahli panel kat Perbadanan Kraftangan punya simposium..,pastu malam karang dah nak buat my 1st nephew punya hantaran..,pagi esok pergi rombongan meminang, malamnye pulak nak kena pegi Shangri La,untuk reception my client ni..(tak ke mengalahkan jadual ketat Kimora Lee tu namanyer!).Besoknye,ada pulak birthday party my god daughter..Ya Allah berikanlah ku kekuatan untuk menempuh ini semua..

1 comment:

Segenit Puteri Bunian said...

patung itu....hahahaha...kantoi...