Fabulous fc

Tuesday, March 17, 2009

TRIVIA- siapa,APa,BiLa,MENgaPa

kalau nak tahu apa makhluk ni..tunggu sehingga kami reveal kan post ni in the near future..sementara tu LAYANNN..!!



13 comments:

anna said...

umar nail la kot..ahaks..mentang2 cuti..hihi..

fatin said...

ilham fesyen rizalman seterusnya?huhu.

Segenit Puteri Bunian said...

umar derhaka kat babah ke sampai jadik camnih...*LOL

Pa'e said...

ni macam kat kat dalam atelier je..betul tak?? Umar la kot..

luluchen said...

apa: umar nail

bila: cuti sekolah

mengapa: kena buli @ dera dgn babah dia

p/s: sila ajar umar untuk buli babah balik..

rizalman atelier said...

teruslah meneka,yang penting uols semua masih salah.. :p

rizalman atelier said...

teruslah meneka,yang penting uols semua masih salah.. :p

anna said...

kasik la kluu sket...

Segenit Puteri Bunian said...

*2nd guess: errr... masquerade party?? held by umar???

*3rd guess: reaksi umar bila dipaksa babah jadi mannequin utk fitting baju² customer??

*4th guess: INI IALAH RIZALMAN YG BERSELINDUNG DI BALIK MASK.. KONON² UMAR LA...so that more people will stop by his blog.. *LOL... yg ni gerenti betul.. sah betul!!!

amacam mr rizalman... ada berani??? wakakaka...

SYERAZ said...

Let me guess...tis must b u- rizalman...tgh2 bosan,nk kcu yr workers buat keje kan...kecian nanti makcik2 yg tgh potong kain tu....huhuhu

farahk said...

herm..haha.
main teka-teki .!
yg menangkap gambar rizalman ,yg disebalik topeng faizul kot??
~korang dilanda kebosanan o setelah penat bekerja.
fafau?erra masuk senarai org disebalik topeng?(*tetiba jerk!,muahahaa)
ntah rr,nk jawapan?!

p/s:bufday umar bile?

rizalman atelier said...

segenit nye jawapans ada yang betul!!

Giggler said...

hahahhah..this blog is so damn funny..kuikuikui