Fabulous fc

Sunday, March 22, 2009

mari berGRAFITTI

akhirnye, setelah lama menanti my best friend balik dari Berlin untuk mendapatkan LV yang i pesan dari dia,telahpun berada ditangan! Peritnye menunggu,ibarat bulan tidak jatuh ke riba.. so lepas menghadiri majlis harijadi anaknye(also my god daughter)..LV and i,bertemu..

 agak lambat untuk i bergrafitti,sebabnyer mula2 tengok collection ni macam tak berminat sangat sebab terlampau menjerit rekaannyer. Tapi bila dah lama2 memerhati, cantik pulak! tapi tidaklah pula pada semua beg,kerana silap2 beli saiz besar,nampak macam im carrying the whole Berlin wall!. So just grab the smallest in the collection,which is the coin purse.

lining beg ni memang cantik! mcm full of suprises when you unzipped it.. just a nice purse for me to go buy groceries kat Giant or Jusco.

but of course., its LOUIS VUITTON!

10 comments:

Khairulius said...

makan hati

rizalman atelier said...

hehe! makan hati ek?

afiq said...

hanye dpt memerhati dri jauh ...tanpe sedar air liur menetes...pingsan*

tia said...

owh!
cantiknya.
bukan kiut sangat.
kalaulah wit ku mencukupi.
(pt abes)*sigh

Syazsy said...

omg !!!!!!!!! I want oneeee !

From The Bagaholicboy That Hails From Singapore said...

Lovely!

Diva PariTs said...

haha we have something in common! tapi i punye coin purse gucci je uol. pegi beli ikan pun pakai coin purse LV kan? malatops! hihi

DaZzlingLilLy said...

owh amat cantiks...

:: vErde+hAzizi :: said...

owhhhh...i dont know y, but grafitti collection seems a lil bit loud for me...huhuhuuhu...same goes w that rose stephen sprouse collection ;(

D'gOrgeOusOn9 said...

oh sy sgt suke ijau.. huhu