Fabulous fc

Tuesday, February 17, 2009

pertandingan ratu cantik Beg

bersambung dari janji hari tu untuk menampilkan semua beg2 koleksi saya,kat sini saya tampilkan koleksi tersebut setelah penulis merangkap pereka letak blog baru balik dari kampung setelah berjumpa sedara mara,ayam itik, kambing untuk bercerita pasal percutian kami...jadi kami rasa nak buat beg2 ni masuk bertanding untuk mendapat tempat paling istimewa di hati pembaca blog! sekarang ni dorang semua masih lagi kat back stage..semua tengah make-up dan menunggu giliran..

peserta pertama: 'IT BAG' mewakili jenama keluarga LONGCHAMP

peserta kedua: mewakili kumpulan yatim piatu;tidak mempunyai sebarang saudara mara..(atas dari kiri-BURBERRY,RALPH LAUREN,SALVATORE FERRAGAMO,DOLCE&GABBANA)

peserta ketiga: mewakili kumpulan MULBERRY

peserta keempat: mewakili kumpulan BALLY(tote putih tu is my first designer bag!)

peserta kelima: mewakili kumpulan GUCCI(laptop case tu ,ada orang hadiahkan..tq!)

kumpulan keenam: mewakili kumpulan PRADA(yang hitam paling kiri kat depan tu,was my second..pastu tak sembuh2 penyakit beli beg tu sampai sekarang..)

I LOVE THEM ALL!!

so guys,kalau you all nak vote sape yang paling cantik dan yang paling you all suka,pls do..

13 comments:

fatin said...

waa,geramnya!
open for voting ka?huu
saya minat semua beg yg mewakili yatim piatu tuh.
alasan~satu:mereka tiada saudara mara.
dua:CANtikkkkkkk!simple.....CANtikkkkkkkk!simple.herm:)

Ikin said...

mulberry...kaler merahh...chantekk sekali...

ish..ish..meh bayangkan ianya berada di tanganku.
pakai dengan jeans & white shirt pun cantik.

Helmi Lassim said...

tertarik dengan laptop case from GUCCI...
nak dapatkan lah...
tapi ada lagi ke kat pasaran Malaysia nie wahai Mr. Rizalman??
hehe..

akuladiva said...

I paling suka the IT BAG from Longchamp esp yang kaler putih tu, very me!!!! Secondly I suka your latest purchase.... the colourful GUCCI, cantik nyer.

fendy0211 said...

suka laptop case n bally putih, simplke jek.... *smile*

Khairulius said...

i love PRADA yg ada lambang PRADA tue... luv it!!

AiZa'S said...

Hai,
i am a huge fan of yours!!
and of cause your bags too..
sori..cannot be the judge-conflict of interest cause i just can say No to all of yours...
sukeeee....

farah.loren said...

i vote for LONGCHAMP !

juan affandi said...

the one and only salvatore ferragamo... so very nice.. :)

alialalala said...

drooling tgk smua
pinjam blog link eh
tq
=)

Faz Melati said...

i have 1 bally! exactly sama mcm u yg black tu! heeheee =))

Nurfarahana Abdul Aziz said...

waaa..hensemnye beg D&G itu...wondering i own it..yawww...mlumpat2 okay~~~grrr

Fabulous Me said...

YES! I suke entry2 u yg lame2.. Hukhukhukhuk.. Prada nylon blue tuh i ade in fuschia.. Woooot wooooot!