Fabulous fc

Thursday, February 5, 2009

day two-london

rizalman with regular customer-julia robert
we share same birthdate!
two geniuses met-warhol & ibrahim

patung lilin terbaru- rizalman


   justin timberlake dan kembarnya-faizul timba

ratu elizabeth, prince philip dan cucu2 mereka

jean-paul gaultier,naomi,kate moss,dan tukang jahitnya

 jim carey bersama mariah carey

kasut prada-limited edition
ralph lauren spring/summer 2009


longchamp spring/summer 2009


longchamp spring/summer 2009'the it bag'

mulberry spring/summer 2009


impian untuk bertemu selebriti hollywood akhirnya tercapai apabila kami tiba madame tussauds,muzium patung lilin pada awal pagi hari kedua..walaupun sekadar patung lilin tetapi memang sama! dari segi ketinggian,bentuk dan rupa..banyak yang ada seperti david and victoria beckham,beyonce,kylie minoque,queen of england,dan yang terbaru zac efron dan barrack obama!..wah,mengujakan apabila berdiri disebelah mereka...cuma tak boleh salam dan bercakap,hehe..seterusnya kami berjalan terus ke oxford street,untuk shopping...penat sungguh kaki berjalan kerana sepanjang oxford street adalah syurga membeli belah..apa lagi boleh buat di situ, shopping je lah...dari segi harga lebih murah berbanding malaysia..sebab tuh rizalman banyak borong bag(rizalman memang gila bag-lebih 50 bag pelbagai jenama dalam simpannanya di rumah)hehe.. terbaru rizalman dengan gigihnya mencari bag yang tiada pasarannya di malaysia!!berjalan dan terus berjalan kami dari satu kedai ke satu kedai membeli belah...baju,kasut,dan souvenier untuk diberikan kpd kawan2..(key chain jer)hehehe...selepas hampir 6 jam berjalan dan shopping,destinasi seterusnya adalah MALAYSIA HALL,(tempat makan pelancong dan pelajar dari malaysia-juga kedutaan malaysia)disini kami terus melantak dengan gigihnya makanan2 yang ada, memang sedap!!!semua ada roti canai,mee bandung,satay ermm mcm2 lagi lah..tapi kami memilih nasi campur sebagai pilihan-bersambung pada hari ke-3

1 comment:

Iza Wonders said...

omg i so love d ralph lauren bag :)