Fabulous fc

Saturday, February 28, 2009

Jom Pasar!

dalam banyak2 beg yang dibeli baru2 ni di 
Paris,cuma ada satu je beg yang belum dipakai..this wired yellow beg yang i beli di Habitat(higher grade than Ikea)..memang niat beli beg ni untuk ke pasar tani pada setiap hari sabtu dekat Setiawangsa..but today am feeling so San Francissco!( u know why....), beside its contured landscape..
*nak gi pasar pun mesti choreograph outfit okay..selipar,beg and tshirt matched!

memang ramai sangat orang..for me,sebulan saya akan berkunjung 2 kali..tak boleh setiap minggu,nanti gemukk!!

barang2 dia fresh sangat..breakfast spread pulak macam2..(this photo was taken by Umar)

itu cuma yang dalam beg kuning saja..yang dalam troli tarik tu malu nak tunjuk!! now u know why i so need this car..happy pasar-ing!

5 comments:

mike radcliffe said...

wah bagus2!!!!!!!!!
hehheheheh.....
bestnyer p pasar.....
dah lame tak p pasar...
miss plak kat ibu..
slalu p pasar bersame...

umar great job!!!
chantek gambar baba tuh!!!

Izril said...

cantiklah ur car....what car is it eh? tak cam lah....

rizalman atelier said...

mercedez benz r class la dik..

Irham Manan said...

Oh you pasar Setiawangsa. Dekat ngan Maya right?

rizalman atelier said...

ye..dekat2 ctu le..