Fabulous fc

Thursday, February 12, 2009

my Louis Vuitton reunion

pada pagi rabu,kami selamat sampai di klia..setelah kalau dihitung dari masa checkout dari hotel sampailah ke rumah,lebih kurang 20 jam lamanya..terlangkup.terlentang ,tertonggeng pun tak sampai2 lagi..letih sungguh rasanya..pastu masa kat airport,our luggage dah overlimit sampai 30kg! berpeluh juga dibuatnya!!! nasib baik mamat perancis tu baik,dia tak kenakan apa2 bayaran..MERCI BEAUCOUP MONSIEUR!! kalau tak lebih kurang 3 ribu lebih juga caj dia..nak mampos! baik beli LV lagi bagus duit tu..Bercakap ttg LV ni,balik je rumah,bila dah unpack brg2 dan beg2  baru tu,saya pun terus buat sesi family photo sambil2 mengemas tempat untuk adik2 beg  yang baru dibeli..untuk sesi yang pertama kita amik gambar keluarga Louis Vuitton! ni lah dia LV yang telah saya kumpul selama ini..dari yang paling tak mampu sampailah yang paling termampu..(13 pieces kesemuanyer..dan akan bertambah)
so,happy drooling ..-beg2 ni akan dipaparkan secara berkumpulan mengikut jenama..( in non alphabetical order)

 * coming next.....PRADA

7 comments:

farahk said...

mak aih..i laf the red one!hermm:D

Helmi Lassim said...

hmmmm..
best jgk yer bile ade koleksi LV..
antara mampu dgn tak mampu jerk..
dapat beli satu pon cukup lah..
hehehe..

00o00 said...

the innsbruck cabas is to die for
i like a lot

inn said...

LV nie jename handbag ape ek..xkenal?

maaf,cye hanya mahu mengetahui?

Helmi Lassim said...

~inn~

LV tu jenama Louis Vuitton lah sayang...
jenama begitu terkenal...
sedihnya kalau awk tak tau...
so awk kena research kat internet nie pasal LV..
harus ambil tahu ok...

Euphoria said...

Wow! I have to visit this place when I'm back in KL! And U have a great LV collections in ilvoelv. Love the Innsbruck Cabas and the Monogram Limelight!

snowiffy said...

alamak!!! kalah collection LV i la..xpe xpe..mari kita mengumpul beramai2. nice collections tho ;)