Fabulous fc

Tuesday, February 17, 2009

my latest adoption

hari ahad lalu,kami(saya dan Umar) keluar lunch dengan my one of my bff (bestfriend forever) kat klcc..kitaorang makan korean kat Koryo-won..pastu saya pun terpanggil untuk ke Gucci,sebab ada hajat yang tak tertunai ketika di Paris..tak sempat nak beli satu Gucci beg yang saya berkenan,sebab luggage dah mintak ampun supaya tak diisikan apa lagi kat dalamnyer..Rupa-rupanya ada hikmah disebaliknya,dekat Gucci hari tu ada beg dari koleksi Spring Summer 09 yang baru je masuk kat outlet tu!

cantik kan! saya suka warna dia..(Umar siap marah saya lagi-'babah ni..,asyik2 nak beli beg!)

kemasan beg ni diperbuat dari kanvas dan double handle dari kulit

very roomy and nice interior

my kind of bag,simple & useful

5 comments:

Ikin said...

wahhhh...cantiknyaaaa...suke..suke
yes...me too...suka beg yang simple and useful...but bukan gucci or LV la...belum mampu. Taknak cakap tak mampu..just not yet. wahhh...ada cita2 ni.. :)

Nice blog...first time baca...terus jatuh hati.

Omar...takpe babah beli banyak2 beg semua tu tau...so, nanti omar boleh pakai bila besar, or jual murah kat auntie.:)

Helmi Lassim said...

just one word...
"pencinta beg"...

From The Bagaholicboy That Hails From Singapore said...

Hello Gucci bag-twin!

HURT said...

cantek mmg cantek!!

snowiffy said...

nice pick!! mmg cantik dan roomy. untung umar dpt inherit yr bags collections bila da beso nnt ;)