Fabulous fc

Wednesday, February 25, 2009

couturier meets chocolatier

the day i went to purchase my Gucci bag with my bff (bestfriend forever), i ternampak Godiva cafe kat depan tu. Being a sweettooth person i terus tapau few slices..all the cakes really haute,dari segi rasa sampailah ke packagingnye..harga? 2x ganda dari secret recipe..

carrot cake ni memang moist giler,siap bole rasa chunk of ginger ngan carrot dia..heaven!!

dark chocolate ni jangan cakapla dia punya rasa..bukan choc cake tapi choc dalam bentuk cake sebenarnye..richnyer..

white chocolate cheesecake,taste dia.. i was in heaven.. go figure!
p/s: yang sumbing kat tepi tu sebab dah tercubit sebelum ambil gambar

8 comments:

farahk said...

nyum,nyum...

Dila@Dalila said...

mmmm...ni yg nak kene cube ni..harusslaaaa

mike radcliffe said...

kelihatan menyelerakan..
hahahahha...
erm dah masuk pastry class tp blom lg wat cheese cake..
hahhaah...

nik erwan roseli said...

best

sunflower said...

wow!!!nyummy...best nyer if kedai nyer ada kat jaybe...coz i mmg suka mkn kek...slalu tapau secret receipe...like indulgence....nyummy!!!

sunflower said...

wow!!!nyummy...best nyer if kedai nyer ada kat jaybe...coz i mmg suka mkn kek...slalu tapau secret receipe...like indulgence....nyummy!!!

sunflower said...

wow!!!nyummy...best nyer if kedai nyer ada kat jaybe...coz i mmg suka mkn kek...slalu tapau secret receipe...like indulgence....nyummy!!!

Faz Melati said...

NYUMMM!!! sedapnya~ =)))