Fabulous fc

Saturday, February 7, 2009

bonjour!!-day one london/paris

hari ke-4 di london,hari terakhir..kami menaiki eurostar ke paris di st.pancras station


kami sampai awal,tengah menunggu keretapi..beg yang pada mulanya ringan dah jadi berat..


di lobi boutique hotel ares,paris..cantik interior hotel ni.


bila tengok lobi hotel ni,rindu pulak kat rumah..


bilik hotel ni kecil sangat,tapi elegant..tvnya B&O okay!,bilik airnya pula dari kemasan jubin Versace,pili serta vanity top dari Duravit..so me!


cantik kan?


dan yang paling tak tahan,ni ha toiletteries nya HERMES!
very french..!


champs elysees-the famous avenue!


winter pun banyak orang jugak kat sini..


susah kalau berdue aje travel,satu lagi posing satu lagi kena amik gambar..


datang ke champs elysees ni pun bersebab,shopping Louis Vuitton la!


LV 'carry all' monogram bag


LV 'beauborg' monogram bag


LV charms keychain,kat kl ni harganya double!






saje repeat gambar ni,jangan gigit jari yer..

10 comments:

Helmi Lassim said...

Salam Faizul,

1st time terjah blog Rizalman nie..
nice to know u...

brape byk beg nak borong daaa...
hehe...

rizalman atelier said...

hai helmi,,,tanx coz tgk blog ni...anyway singgah selalu k...bonjour!!

Helmi Lassim said...

memang sy singgah selalu pon...
actually, sy memang minat sgt dunia fesyen nie...
hehehe...

arifeddy said...

hey i'm ur silence reader b4 this
but the grey jacket dat rizalman wore caught my attention
where is it from? =)

glossier said...

hi, great bags you bought! which hotel in paris did you live in?

rizalman atelier said...

i bought the jacket frm Zara kl,and we r staying at the Ares hotel near Eiffel..

TheZealousZamriHussin said...

o Rizalman, your Ares Deluxe boudoir is something to die for. j'adore!

Fatah said...

Upon seeing ur pictures i remembered the felling when i first walked out from Vuitton Paris with a brown bag on my hand... incredible.. feels like a royalty.. hahahaha

Bernard's tHe FreE tHinkeR said...

wau...best nyer dapat borong LV...

Fabulous Me said...

Mai oi! Ggt kuku kaki nih! Yg nangis tgk shampooo hermes tuh. Khelasss.. Pandang je le ye