Fabulous fc

Friday, September 18, 2009

jom Raya




selamat menyambut HARI RAYA AIDILFITRI...kepada semua bloggers yang tak jemu2 menjengah dan menghantar kiriman pesanan kepada kami, diucapkan jutaan terimakasih!!(saya mahu pulang ke kampung di Kulim ,Kedah). 
maaf zahir dan batin

baloi-Baloi Raya lah kita!

22 comments:

ms. diya said...

selamat hari raya Rizalman & Umar! :)
labuh betul pipi Umar tu.. Hehee...

P/s: singgah la beraya di Ipoh.. hehe..

Ealyie said...

Salam Aidilfitri utk Saudara Rizalman & Umar ;)

jana said...

selamat hari raya juga kepada rizalman and umar,mesti umar banyak baju raya kan.

:: vErde+hAzizi :: said...

salam...

to rizalman, umar & family...

Mr.Doc & I would like to wish YOU & FAMILY peace, happiness & prosperity on EID-UL-FITR!!!

May the divine blessings of ALLAH be with you & family on EID & Always!!!
:D

yaniex5 said...

SELAMAT HARI RAYA umar n mr.rizalman..jaga dri,ingatlah kami yg menyayangi..

yatie said...

To you & Omar, Selamat Hari Raya & Maaf, Zahir & Batin...

RENDA said...

Salam aidilfitri to my favourite designer!! dan umar, yang berjaya puasa yer.. :)

semoga lebaran ni membawa rahmat dan kegembiraan kepada En Rizalman dan family.

Regards,
Zetck
rendavictorian

iMaN NuR DiNa said...

Salam..Selamat hari Raya utk Tuan Haji dan Umar..semoga raya ini memberi keberkatan kepada kita semua di muka bumi Allah..insyallah...hrmm,Tuan Haji org Kulim ke?saya bekerja di Kulim, Kulim di mana ya?

y u z said...

selamat hari raya! =)

Dila@Dalila said...

selamat hari raya rizalman

your buddy said...

Selamat Hari Raya Buat Seisi Keluarga.

Afeeqa said...

selamat hari raya aidilfitri.
hati2 dlm perjalanan ke kedah oke. :)

farahk said...

rindunye nk balik kulim..:C

StrawberryCookies'n'Cream said...

To Rizalman & Umar,

Selamat Hari Raya Aidilfitri from Strawberry & Cookies.

Deco! Deco! Deco!! haha..tibe2. ;)

Nor said...

Assalamualaikum w.b.t;

Tuan Haji Maman & Bumbleebee Junior...

Semoga Bergumbira selalu...

Tuan Haji...In-Trend promote your blog...perghhh...berbaloi2 lah hendaknya...

minamie said...

Salam raya dan selamat kembali bekerja.

aina_amirah said...

Salam Aidilfitri babah rizalman n umar...:D

Nor Baizura Hj Abu Bakar said...

Salam aidilifitri buat Rizalman Ibrahim, Umar, Faizal and team Rizalman Ibrahim serta buat semua bloggers! maaf zahir batin

Cik Ninie said...

sELAMAT HARI rAYA tUAN HAJI DGN uMAR.PIPI UMAR MCM PIPI ANAK I LER...

aIDa said...

SALAM AIDILFITRI BUAT RIZALMAN & UMAR...WAJAH UMAR IRAS WAJAH BABAH NYE BILA DA BESAR SOK...TENANG DAN HENSEM...SEMOGA UMAR BERJAYA DUNIA DAN AKHIRAT YEA...

frappe_crush said...

La, oghang Kulim ka..Ghini baru tau hang orang Kulim..Selamat hari raya!

NisaKhirudin said...

kulim kampung mana? i punya kampung pun dekat kulim kedah.