Fabulous fc

Tuesday, June 23, 2009

kamera baru la katakan..-anak jadi mangsa











happy belated farther's day.....

44 comments:

kaseh said...

Hmmm...tak tahan dgn si anak teruna u ni. You must be very happy kan...u dapat client yang betul2 best yang menghargai segala hasil kerja bukan hanya dengan wang semata tapi lebih dari tu..Just sharing, u tau tak family si Puan Sri kat Melaka ni, si bubbles dan kakak2 dia pun baik tau..I selalu terharu, bila buat baju dia orang they always hargainya, then kemana pun dia orang pegi holiday ke, mesti ingatkan kaseh, selalu beli buah tangan. That is why i do always have pegang this prinsip, sesuatu yang datang dari hati yang tulus pasti akan menyentuh hati-hati yag lain. Just like your touch as well..... WELL DONE duhai designer tersohor!

mak C a.k.a Warna said...

Salam -

melampau btul Babahkan...semua xtvty Umar di"photo"kan...i think bibir Umar sama cam bibir Babahnya...

rizalman atelier said...

aikk! pagi2 lagi dah selak blog??.. betul ckp u tu kasih..ini semua kerja Tuhan..semua rezeki datang dariNya. Warna,lagipun Umar je yang ada rumah ni untuk dibuat subject matter...takkan nak gambar bibik i pulak..haha!

irdawatys said...

huhuhuhuh abis ah umar..pasni segala aksi umar akan dirakam babah nyer........ cute giller ah umar ni......geram auntie...

mak C a.k.a Warna said...

Salam -

Tuan Designer....mana tau kot2 bibik u comel cam Rosa /KD....hehehe....
Kaseh...cik Leica,gf baru En Designer itu sungguh mahal....
Semoga rezeki Babah and Kaseh sentiasa dimudahkan dan dimurahkan oleh -Nya,ameen....

E.L.L.Y.N said...

dlm bilik air pun sempat tuan designer amik gbr Umar kan...

glad tuan designer happy :)

nabilah ibrahim said...

sume pic mmg itam puteh ke??

naza said...

Salam abang designer,

Sapa auntie yang dok sebelah Umar tu?

Btw, Happy Belated Father's Day to you and to all the bapak2 out there.

Tahniah juga diucapkan kerana menerima hadiah yang best. Semoga rezeki kita semua ditambah lagi dan diberkati Allah jua.

Ted Baker said...

Pasni umar leh jadi model laa.

Afeeqa said...

last pic tu sgt sweet. :)

rizalman atelier said...

kamera ni bukan amik black white aje,kaler pun buleh..tapi i suka b/w lagi. Kakak yg kat sebelah tu bibik i ngan umar..indon,tapi kitaorang dah malaysiakan dia.. pic last tu pakai tripod ngan timer,pas tekan cepat2 lari dan pose!

riBEna said...

cumel laa pic2 ni
=)

||alis|| said...

umar bagi apa babah dia sempena hari babah dia?

b&w cantik. klasik dia ada kat situ. lagi plak photo kanak kanak... ala ala suci belum berwarna...

umar dah pandai nak suka kaler apa apa ke? ;)

Belly-Button said...

hee is soo cute!
btw gmba itam putih lg classy dr color. i like it!

RIZAL said...

umar comal~
hahaha~~

.::amissa::. said...

i lyke quality pic tu..menarik...
& umar...chomey sgt die...

ms. diya said...

Umar, adorable as always!
Happy Belated Father's day Rizalma.. :)

P/s: When you photograph people in colour you photograph their clothes. But when you photograph people in B&W, you photograph their souls! ~Ted Grant

shuhadachomby said...

salam rizalman..

first...nk ucap tahniah atas kejayaan u..dan kamera baru..kih kih..apa pun..Umar..u very cute..orite..nnt besar jadi hensem mcm babah okeyy...

good luck both of u..

aina_amirah said...

umar sgt chomel time mandik!!~~ :D

naza said...

oo, itu bibik yer. tapi style pakai tudung dah macam akak2 kat malaysia kan? merasalah akak tu pakai baju rekaan rizalman heheheh...

moeydean said...

kiut

na-ni said...

wah..
comelnya umar pakai kupiah..nak ke mana agaknya tu??
huhu..btw, nani link ur page..hope u dont mind..btw..selalu dgr pn.saemah cerita pasal u kt kitorg..being a designer mmg tough eh??

:: vErde+hAzizi :: said...

hey dude...i gv u an award (virtually laaa tapi kan)...

check out ---> http://ladyverde.blogspot.com/2009/06/award-dan-lagi-dan-lagi-dan-lagi.html

n someone googled "kitchen cabinet design rizalman" n trus get directed to my blog ;p hahahaha...
so ape lagie...sile buat special entry for ur kitchen cabinet ye ;D

era zainal said...

i minat fashion and designer, tp xdek bakat sgt, hukhuhk..

newey, umar bagi present ape kat u?

tReW said...

Suka la tgk Umar nie....Cute sangatttt,cam name nyer..bijak jer....mula2 tgk Umar kn kat blog FARA FAUZANA kat laman web HOT FM... .
tp cam xpuas ati la.... sbb gambar xjelas sgt...lg pun nak thu anak saper nie..
mmg da tulis nama ank kpd RIZALMAN tp Xth sgt la...hihi...
kat blog FARA FAUZANA 2 ade la ye tulis sal blog RIZALMAN...
lps 2 bukak la blog 2... N upe2 nya bley tgk bny ag gamr Umar n Babah nya..
Very Nice....(*;*)

Nor Baizura Hj Abu Bakar said...

HAPPY BELATED FATHER'S DAY
.
Y NOT U BUAT BAJU UNTUK BOYS PLAK... MESTI ADA RAMAI YANG NAK BELI TERMASUK I...

Ki Moira said...

awesomeness! keep writing, keep taking good pictures, keep designing. i might come to u one day.(eceh)

Anna Rizal said...

hi rizalman..first time actually i baca ur blog..thru verde la nie.. n then notice that there's a stainless steel fan kt rumah u..dah lama i cari stand fan cam nie, if u dont mind..blh share tak kat mana u beli?? haruss pergi cari this weekend.. he he..

MaWaR_aRJuNa said...

huhu..

tak hbs2 ngan kamera dia..

eak..

tau ar ada bau kdai lg..

ngeeeee...

=p

[yAN!e][pUTraJAya] said...

selamat hari bapa....
gambar2 yg menarik....

=)

tReW said...

suka la tgk Umar nie....Cute sangatttt,cam name nyer..bijak jer....
mula2 tgk Umar kat blog FARA FAUZANA kat laman web HOT FM... .
tp cam xpuas ati la.... sbb gambar xjelas sgt...lg pun nak thu anak saper nie..
mmg da tulis nama RIZALMAN tp Xth sgt la...hihi...
kat blog FARA FAUZANA 2 ade la ye tulis blog RIZALMAN...
lps 2 bukak la blog 2... N upe2 nya bley tgk cam2 la......
Very Nice....(*;*)

tReW said...

suka la tgk Umar nie....Cute sangatttt,cam name nyer..bijak jer....
mula2 tgk Umar kat blog FARA FAUZANA kat laman web HOT FM... .
tp cam xpuas ati la.... sbb gambar xjelas sgt...lg pun nak thu anak saper nie..
mmg da tulis nama RIZALMAN tp Xth sgt la...hihi...
kat blog FARA FAUZANA 2 ade la ye tulis blog RIZALMAN...
lps 2 bukak la blog 2... N upe2 nya bley tgk cam2 lg la......
Very Nice....(*;*)

z@ti said...

umar must be proud to have a great dad like u..he's sooo cute :)

Nor said...

Salam -

last photo tu a lil bit funny...Umar still maintain senyum even kena hempap si Babah...

Basikal Jepun said...

Happy belated father's day to us..heehehe..bersama kita membesarkan anak kita dengn jayanya!

rizalman atelier said...

kawan2 blog ku..maaf lama takdapek nak update,kesibukkan terlampau!! nanti kita cerita lagi.

nur said...

rizalman..i saw you yesterday, at IB..anuar zain concert...ingat nk tegur..mcm malu..dh la kete pun parking2 dgn kete u..hehehe..

Nor said...

Salam -

Tuan Haji, baju you k dalam majalah Apartmen issue Julai - Sept 2009 ?
mcm kaftan yang Ziana Z pernah pakai.

Shikin Hussain said...

Met u at Puan Sri's house that day.Nak tegur tapi muka u serius, terus tak jadik tegur. Maybe masa tu la agaknya kamera u berkubur kat situ. Anyway, keep on writing and send more pictures. Bangga dengan u sebagai anak melayu yang berjaya.

rizalman atelier said...

hi nur! oo ye ke u nampak i? mlm tadi pun ada i jumpa sorang lagi..pembaca blog setia.. haha kelakar sekarang ni..sume orang yang i jumpa,sumenye baca blog i!

nur said...

of course lah kami ni pembaca tegar blog u..hehehe...tp, b4 bc blog pun, dh tau u as a fashion designer..ur design..superb!!

shanani_sss said...

ala la la...comelnyer umar....montel..

hannnahmaya said...

the last pic is so adorable..

hannnahmaya said...

the last pic is so adorable..