Fabulous fc

Saturday, August 29, 2009

Sapelah mamat ni..

alamak!! terkejut saya pagi2 pergi ke pasar tani sambil membeli suratkhabar..tiba2 tup! tup!, HA! amik kau muka terpampang kat harian metro. Fuhh!! kelakarnye muka(kelakar sebab kedut di muka dah hilang..). terimakasih lah sesape yang meng-airbrush-kannya. Punyalah penat posing sampai beratus kali..last2 pose simple ni je yang dorang pakai.. tapi dua kali tengok ada serupa itu pose Jalaludin Hasaan kat paket beras Jasmine lak!


p/s: 30hb ni..hari jadi Faizul pulak.(Allah panjangkan umur dan murah rezekinya). Amin.

23 comments:

Zul Aziz said...

Salam Bro Rizalman,

Sy ni kira follower ur blog.
Actually mula2 bukak ur blog, cuma nak survey designer yg best kat m'sia..adalah beberapa designer yg sy bukak blog mereka...cuma blog bro, ni agak sempoi dan amat menarik! Mgkn juga sbb bro ada skill home decor yg jd minat saya juga! Good luck utk deko!deko!deko! So selamat berkenalan..
singgah le ke blog sy yg tak berapa menarik tuh!!!

Anne said...

wow pandai yr makeup artist eh..

and u look different!

Belly-Button said...

hahaha..u r rite about its look like pose dkt pack beras jasmine tu,, hehe

sitekateki | dD said...

wahhh bila dah edit sini sana...nampak lain plak muka pak rizalman ni yer...pose buat2 itewww amat menjadi...hehehehe...

My Life My World said...

Akak pun terkejut gak pagi ni dik, lagi terkejut bila nengok cincin di jari yang kilauan nya menembus paparan di akhbar. Jalaluddin Hassan dalam iklan beras Jasmin ekk... hmmmm adalah sikit. Cuma awak lebih handsome dari Dato'...ecececeh.

KaY FaiZaL said...

Pose Jalaludin Hasaan? ada la sket. hehehehe

Chapter said...

semoga murah rezeki

b-boy said...

hehehehe..ada la sikit2 cam beras jasmine tu..hikss

Khairulius said...

GRAND....

ms. diya said...

kalau macam ini, maybe next time ada can jadi duta lagi byk produk.. (^_^)

i'm_siCK_n_tiReD said...

hehe..nice :)

omey83 said...

u must be proud kan muka keluar paper camtu.and u make others proud of u as well. all the best 2 u. :)

Nor Baizura Hj Abu Bakar said...

Salam Tuan Haji,

Alhamdullillah atas segalanya... Umar puasa tak? mmm buat cita dia masa bulan ramadhan ni. Miss him. Buat Faizul selamat panjang umur, murah rezeki dan sihat selalu.

kiutie_78 said...

Bagus daddy! One step forward!

Nor said...

Assalamualaikum w.b.t;

Tuna Haji Maman, paper Utusan semalam lagi gempaklah...depan covergal Nora Danish (with her son) pakai baju Rizalman Ibrahim.....
few pages lepas tu muka Tuan Haji mempromote diri...ehh silap...Celcom...(iklan you may b dalam Berita harian kot)...tp memang adolah....Selamat berpuasa, Hepi Belated Big-Day utk En. Faizul...Umar puasa tak?...

hakuko said...

siapakah yang telah men-photoshop-kan wajah dia ni.. hehehehe..

betulla..ala2 Datuk Jalal kat beras Jasmine :D

Fizah said...

semoga sentiasa dilimpahi rezeki dari-Nya.. Amin..

Fizah said...

semoga sentiasa di limpahi rezeki dari Nya.. Amin..

azieazah said...

Bagi Akak ler... kedut pun takper. Yang penting value yg ada pada insan bernama RIZALMAN nih.. kan?

Syukuri nikmat rezeki hari ni...Tumpang happy...

farahk said...

ececeyh..
menarik! iklan tu.

Molly said...

Haluu...

I salah sorang peminat U gak. Ni ha i nk bgtau, dkt ur official website under introduction tuh, salah eja la RECEIVED. Kat situ tulis RECIEVED. Thanks.

nas said...

haah lah mmg mcm jalaludin hassan dlm iklan beras tuh..hihihi.........
-Nurul-

nas said...

haah lah mmg post mcm jalaludin hassan dalam iklan beras tuh..hihihi.. _Nurul_