Fabulous fc

Sunday, August 16, 2009

MASJID BARU-ajai dan liza dalam sepersalinan dari rizalman



liza mendapat sentuhan mekap juga dari rizalman

kredit pic to murai.com




tahniah kepada ajai dan liza!!

14 comments:

Nor said...

Salam -

Tuan Aji, ai rasa yang pakai baju Melayu warna hijau tu lagi hensem dr pengantin nya....larikss....

♥♥relyza♥♥ said...

cantik! muka pengantin ada iras.cam adik beradik plak

ms. diya said...

salam..

saya setuju dengan nor! kacak sungguh mengalahkan pengantin! hehe..

Nor Baizura Hj Abu Bakar said...

mana umar.. tak der pun. umar pakai hijau gak ker??/
TAhniah ler buat pengantin

b-boy said...

yang ijau tu...yang ijau tu.. yang ijau tu laa...agagagaga

p/s: setting pop-up window untuk comment ni..senang sikit..hehehe

snowiffy said...

nape muka liza mcm x ceria???...is she exhausted?? seri pengantin lebey nmpk kt muka u la..ahaks! terlebey sudah!

tootsie said...

ishk korang, tak baik tau..ajai ade gigi baru tuuu, mesti la dia lagi hanskem..:P

didi said...

i love the dress ngan hairdo liza and i agree liza nampak kuyu tak bermaya...and bahu dia nampak jatuh...lebih menampakkan ketidak seri pengantin..

PuteriSatu said...

salam rizalman..tak sangka leh sampai ke blog rizalman... apapun sentuhan rizalman memang tak leh dipertikaikan lagi....very nice.... suka baca blog you..kelakar..bahasa pun sempoi..lebih2 entry pasal staf mbf tu..lawak gilos...

Kakda tartlets n cookies said...

pakaian pengantin cantiknya

norsheilah said...

tahniah la utk pengantin..

nokia said...

Ya Allah....ensemnya yg tukang mekap tu..... yg pakai baju ijo tu..... bila la pulak turn dia yek.....

Pa'e said...

MR RIZALMAN, APE FABRIK PAKAIAN PENGANTIN TU? BOTH OF THEM..LOOK RELLY NICE..

nobody said...

lawa... tapi naper pengantin pompuan tak cukup senyum... tapi baju lawa...