Fabulous fc

Friday, July 8, 2011

pengumuman! pengumuman!



fuhh!! korang kalau pasal mengata..memang suka kan??. setelah di amati dan dikira ke-lahar-an mulut masing2, penyertaan kini ditutup dan keputusannya sebanyak 8 orang blogger telah terpilih untuk menghadiri peragaan fesyen nanti. Pemenang-pemenang, sila hubungi Sabariah/ Deena di talian 03-21416149 bagi tujuan rsvp. See u guys soon!

para pemenang:

1. rilla
2.baaqiyghazali
3.shareh
4.lakebuyan
5.balqisilhan
6.emmil's mummy
7.hatim a.r (ada lagi muka mamat ni)
8.mia zara


p/s: bagi mereka yang tak menang untuk tahun ini...cuba lagi (mungkin anda juga patut mula meniru kelaharan mulut para pemenang)

37 comments:

Nadia Is Cute said...

Baik teacher.

On another note, your designs are demure. *sigh* Boleh tido kat kedai u pada malam raya tak? *sigh*

NenekPenne said...

kecewa...
kena praktis melazer lagi nih...

Mia Zara said...

wow...i've made it...sukenye...thanks rizalman ....yahooo..yahoo...

Zainatun Adilah said...

http://eyla-comtesse.blogspot.com/2011/07/rizalman-ibrahim-for-my-wedding-day.html

Abg Rizalman Tumpang Ambil gambar. Jangan marah ye. :)

Jemut lah jenguk baca.

mama syg said...

huwaaaaaaaaaaaaaaaa......kalah....malu22..malu2...sedey2..huwaa....(sambil menekup muka ke meja) huwaaa

kisah aku said...

nyampah i kalah so pereka muda silalah tiru rizalman hehehehhehehe

Baaqiy Ghazali said...

OMG! thanks, been wanting to see ur fashion show!!

::Ida:: said...

geez!! how can i missed this contest!!! congrats to all winners!!! have fun and be fabulous! :D

Rilla said...

Waaa...saya menang moto.. Hehe, tenkiu Pak Aji kerana bagi saya peluang datang your fashion show. Once in a lifetime opportunity for me yang tak pernah ada peluang pergi fashion show :D

namivamp said...

haha abg hatim selalu sangat ke ada? ;DD Tahniah kepada semua pemenang!

Ainee Cumi said...

Alah terlepas. Bestnya!!

sweet life said...

saya tak dapat ....T_T...
xper rezeki saya laen kali kot..
nak sgt tgk dan jumpa rizalman...

NUN@ said...

i like :)

-mamamia- said...

frustrated.... 3 hari 3 malam buat slogan tu. dah pi tempah kebaya kaler turquoise tiru design rizalman nak pakai pi fashion show. handbag LV alma vernis pun dah beli supergrade 7A lagi. takde sapa tau tak ori. tapi hampa. pakai raya je la :(

-mamamia- said...

frustrated.... 3 hari 3 malam buat slogan tu. dah pi tempah kebaya kaler turquoise tiru design rizalman nak pakai pi fashion show. handbag LV alma vernis pun dah beli supergrade 7A lagi. takde sapa tau tak ori. tapi hampa. pakai raya je la :(

NAZIRAH ANAK PAK MAT said...

Arghhh!!!sgt kecewa!!terlepas contest ni.Huwaaaa!!!Nak nangis.Nak tengok lagi fashion show mcm last year.agak2 ade sesape tak yg tak dpt dtg?hehehe.

Okay la,even terlepas contest still nak ckp ramai org tiru rekaan Rizalman sebab mereka tergolong di dlm golongan busuk atie + tak mau kalah.Tengok jela bape rmai designer design turban since Rizalman buat for Puteh.Kan mcm haremmmmm namanye tue.

P/s: Alexander McQueen Malaysia sentiasa di atie so,agak-agak lps fashion show free tak utk designkan bj nikah saya? :p

NAZIRAH ANAK PAK MAT said...

Arghhh!!!sgt kecewa!!terlepas contest ni.Huwaaaa!!!Nak nangis.Nak tengok lagi fashion show mcm last year.agak2 ade sesape tak yg tak dpt dtg?hehehe.

Okay la,even terlepas contest still nak ckp ramai org tiru rekaan Rizalman sebab mereka tergolong di dlm golongan busuk atie + tak mau kalah.Tengok jela bape rmai designer design turban since Rizalman buat for Puteh.Kan mcm haremmmmm namanye tue.

P/s: Alexander McQueen Malaysia sentiasa di atie so,agak-agak lps fashion show free tak utk designkan bj nikah saya? :p

Anna Yasmin said...

this is amazing..i copied this black kebaya and have it on my wall on my facebook of course with credits to you..amazing work...love the styling too...wonder who the photographer is...

Eva Sharmine said...

ok lepas ni saya belajar melaser hehe

rizalman atelier said...

mamamia! kol the boutique!! i bagi u second chance..u r invited

-mamamia- said...

i like.... i love rizalman and team!!! nak rsvp ni. oppss dah pukul 1.27 pagi. esok pagi2 kedai bukak i call.

Jue said...

Bro Rizal, kasi la wa chance gi gak show u, sekampung ngan u ni :) Awek wa dapat pegi, takkan wa jadi drebar lak :P

Please please

NAZIRAH ANAK PAK MAT said...

Btw, congrats kepada yang menang even actually saya agak kecewa...Oohh,sgt tragis everyday ngadap blog rizalman but,taktau la kenape mase contest voleh plak terlupe.OMG!!!nak nangis dalam almari.huwwaaaaaa

M.I.A said...

mcm mana i boleh terlepas pandang? its ok, harap2 ada luck lain kali.
All da best bro!!!!

NAZIRAH ANAK PAK MAT said...

Boleh tak rase sgt frust??frust sebab tak dapt nak tgk fashion show for Bridal 2011 ni.Ni bukan membodek but,ikhlas sebab hanya Rizalman yang pernah invited blogger or orang biase pegi fashion show yang grand even Rizalman tau ade certain blogger termasuk i blum tentu mampu nak beli baju u.At least u ade jgk nak bg org lain peluang utk feel glamour sedangkan kebanyakkan designer lain smua invited A list person.Datin X,datin Z,tengku A,Pangeran C & memcm lg.Blum pernah lg kita terdengar anak cikgu or anak penoreh getah dapat peluang mcm ni dkt designer lain.So,i sgt berdoa semoga Hj Rizalman Ibrahim sentiasa dimurahkan rezeki,sehat,idea yang lagi kreatif.Maybe org lain tak nmpk ape yg Rizalman buat but,as a blogger & org kebanyakkan...Kami sgt dihargai.Thanks a lot.Why im so touching???

ashriel said...

kecewanya kerana masih belum mampu menjadi pelaser yang hebat macam pemenang, kepada pemenang tahniah yew, anda memang laser

-mamamia- said...

baru balik fashion show ni. memang meletops. ai nak tiru baju kurung polka dot dgn lace tu. sgt comel... baju2 kawin pun cantik2 semua. agak2 bila la rizalman nak buat contest dapat baju kawin free... tadi nampak rizalman tapi malu nak tegur, rasa jakun sgt tadi walaupun i duduk kat kerusi2 VVIP. org bawak duduk situ, kita duduk je la. maybe sebab pakai lawa sangat kot (hehe). terima kasih rizalman. you make my day. anyway, i tak jadi tiru baju u tadi (sebenarnya tak reti) i pakai baju beli kat kedai pkns je... semua sekali from top to toe tak sampai RM150. mekap pun cat2 sendiri dlm kereta.

Reen Tart Nenas said...

chanteknyer design baju :) great job!

Mia Zara said...

omg...best sangat tgk baju2 rizalman semalam ..super fabulous..the bridal collection make me nak kahwin lagi sekali rasanya...perfecto

alun said...

Baru baca...terlepas la nie...
Anyway, tahniahla u all-winner..
so, next year, mention pd i tau (Rizalman)..(^_^)
> Congrates> design2 u mmg cantik..

Baaqiy Ghazali said...

i won the contest but i didnt go to the fashion show! i called ur people and left my number but they didnt call me back, so i missed the show! i really really want to go to your show and see your bridal collection. i am so frustrated, until today! maybe in the future you can invite me, to compensate this chance that i've lost? :)

Deen said...

Quote from Bill Blass
"I have always thought that fashion designers are the best interior designers. I love it. It's all a question of the eye; you are soliciting the same innate talent."

I.N.D.E.E.D !!

Deen said...

"I have always thought that fashion designers are the best interior designers. I love it. It's all a question of the eye; you are soliciting the same innate talent." ~Bill Blass~

I.N.D.E.E.D !! :)

Emmil's mummy said...

kalau aku blom kawen nih..sanggup tak makan nak tempah baju putih tuh..tapi apakan daya..dah termengandung anak no 3 dah haaa kekeke...

Rina (◕‿◕)✿ said...

salam, rina mohon share koleksi ni di blog rina untuk pnduan bakal pengantin trmask rina.
rina akan sertakan link En Rizalman ok :)

Adriana Orozco said...

Greetings from the Rainforest, Costa Rica!!! I do not understand your lenguage, but.....I can see faboulous, divine, wonderfull, luxurious dresses in your blog and I am in love with them!!!!! Congratulations a thousand times!!! with all my respect.

Adriana Orozco said...

Greetings from the Rainforest, Costa Rica!!! I do not understand your lenguage, but.....I can see faboulous, divine, wonderfull, luxurious dresses in your blog and I am in love with them!!!!! Congratulations a thousand times!!! with all my respect.