Fabulous fc

Sunday, July 3, 2011

saya masih hidup


berita baik! sesiapa yang ingin berkongsi pengalaman menghadiri pertunjukkan fesyen saya..seperti biasa, lengkapkan slogan untuk mendapat jemputan!!. tarikh tutup jumaat, 8hb julai 2011 jam 3 petang.

"rekaan rizalman kerap ditiru kerana............" (tidak melebihi 20 patah perkataan).





p/s: boleh? buat slogan macam tu?

121 comments:

Miscellaneous Smiles said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana rekaannya terlalu awesome

=D

Tiqatiqah Halim said...

"rekaan rizalman kerap ditiru kerana sanagt FABULOUSITY and GLAMOROUS!"

izfanora said...

wah.. kemunculan yg dinanti-nantikan sejak lama menyepikan diri.. semoga semakin sukses..

missalongwani said...

aiyak....susahla nak bikin slogan..kalu sukar ditiru ok jugak uncle...hm.....susahla slogan nih..kasi la yang senang..hehehhehe :P

ummi_khalish said...

aslmkm..akhirnya update jua...teringin nak pgi prtunjukan tu,tapi dil trsangatlah jauh..hanya doa yang mampu ditipkan..semoga berjalan lancar...
p/s:rindu dah dengar cite budak umar tu...apa kabarlah dia?semoga siht hendaknya...:-)

Rilla said...

Nak join kena jawab kat ruangan komen ke Pak Aji? Saya nak cuba nasib ni:

"Rekaan Rizalman kerap ditiru kerana kalau tiru rekaan orang lain karang, tak berapa nak laku la pulak"

p/s: Boleh lengkapkan slogan macam tu?

Semoga saya menang. Aaamin :D

baaqiyghazali said...

kerana dia trend setter, nuff said!

wan said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana rekaan beliau sungguh femes dan meletop dan tiada tandingan.

m(o_O)is moois preloved said...

kerana cantek lah sgttttt:) sweet n simple..

petite girl said...

rekaan Rizalman kerap ditiru kerana cul-de-sac tidak pernah wujud bagi Rizalman yang dilakar pada hasil couture yang tersendiri.

Izat Ismail said...

"rekaan rizalman kerap ditiru kerana....kerana tabiat mereka yang 'malas' nak buat research and gila glamour menumpang fabulosity rizalman...

Izat Ismail said...

"rekaan rizalman kerap ditiru kerana..mereka adalah manusia yg suka ciplak aka malas nak buat research dan menumpang fabulosity touch of Rizalman.

aisneezy said...

wuhuuu..lame gile tggu u update blog..akhirnyee...

shuweet said...

"rekaan rizalman kerap ditiru kerana rekaan-rekaan yang meletops tu takde tolok bandingan nya. Kesimpulannya, dari berhempas pulas dok fikir rekaan baru, baik tiru sudehhh".......hehehe..tu leh jadi slogan tak

Jefri said...

hahaha..Rekaan Rizalman kerap ditiru kerana kat Malaysia ni ada sorang je pereka fesyen dan yang lain-lain hanyalah peniru fesyen...boleh camni?

PhyZura said...

ni serius ke x? sy hantar kang.. hehehe

kisah aku said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana REKAAN YANG UNIK,VERSATILE,GOJES,UP TO DATE MEMBUAT PEREKA MAKAN HATI LANTAS KERING IDEA DAN TERUS MENIRU....
boleh jawab mcm ni????

hazwanihazemi said...

where to? slogan tulih kat sini je ek?:)

aishah jamrek said...

diorang dah takde idea, so tiru je la rekaan rizalman yang meletops tu!

ladysue said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana kata orang "imitation is the best form of flattery". ucap terima kasih :)

SHAREH said...

"rekaan rizalman kerap ditiru kerana...RIZALMAN SEORANG LEGEND!"

ashriel said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana lanun-lanun fesyen mengkagumi rekaan rizlman yang sentiasa malatop membuat mereka yang bergelar lanun ini tak senang duduk diam

ashriel said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana lanun-lanun fesyen menkagumi dan mencemburui rekaan Rizalman yang meletop dan cantik sehingga menyebabkan lanun-lanun ini tak senang duduk diam

lakebuyan said...

...kerana setiap rekaan unggul dri rizalman mampu menjentik naluri pereka2 baru yg kehausan idea.rizalman mmpu memberi nafas baru dan segar serta 'fabulous' pd setiap rekaannya yg mana tidak mmpu diberikn oleh pereka2 bru ini. rizalman is a living icon to life in a fabulous lane.

amy said...

Should I post the slogan here?

The Ahmad Fikri Story said...

"rekaan rizalman kerap ditiru kerana....idea dan rekaan rizalman sentiasa hangat tatarias yang kuat dan hebat dan mempersona mata awam.

ithuriel said...

"rekaan rizalman kerap ditiru kerana idea2 yg dicurahkan adalah asli dan tidak meniru ciptaan pereka lain, rekaannya juga amat fabulousity" (tidak melebihi 20 patah perkataan).

eni osman said...

"rekaan rizalman kerap ditiru kerana..ada orang teringin nak pakai baju mcm design rizalman tapi tak mampu nak beli dari rizalman kut..:) -yg ni agak agak saja bro....

AnaKku SaYaNG D'BuTiquE said...

bahayanye slogan mcm tu...kenapa lama sangat tak menulis....

http://www.fifibelog.blogspot.com said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana ideanya yang sangat kreatif, segar serta sentiasa berjaya memberi inspirasi dan mencetuskan fenomena tersendiri dikalangan peminat fesyen seantero dunia.

~~hope en rizalman suka slogan saya ye~~^_^ hajat hati nak suprise my hubby ke fesyen show en rizalman.tq:)

Cik Nana Serindit said...

"Rekaan Rizalman ditiru kerana, Rizalman adalah Rizalman.. good hand present a good design.... and the good hand is with you~

Ikmal Arif Azami said...

" Rekaan Rizalman kerap ditiru kerana rekaanya yang effortless but rich in detail, high in brilliant cutting and breathtaking "

Little Princess said...

"rekaan rizalman kerap ditiru kerana you're such an inspirations to them ;)"

that's the best word to describe :)

noRa said...

ehhh..nak jwb katne nih slogannye nih?? kat sini jep heh... oklah..nak jwb gak la..mane tau rezeki dpt invitation dr rizalman kan... OMG..!!!*faint*

ok2...back to the main topic... "rekaan rizalman kerap ditiru kerana rizalman telah mencapai tahap couture yang mana tidak ade pd mane2 desingner dkt msia nih... mereka hnya couture pd nama shj...tetapi tidak pd rizalman kerana rizalman seorang desinger yang menyukai keaslian dan ketulenan sesuatu rekaan serta kualiti jahitan rekaan beliau sering dititik beratkan..."

boleh x ckp camtuh... harap2 menang... wakakakkaa... jgn mara.. ;p

sweet life said...

fuuhhh.. naseb baek hidup lagi :D..
heeehehe...

ok slogan saya adalah...

"rekaan rizalman kerap ditiru kerana..

rizalman punya bakat sebagai pereka yang tidak pernah kering idea justeru fashion dan rekaan tidak dapat dipisahkan dengan RIZALMAN, mereka yang meniru adalah LOOSER.. :P..

hehe... ok ker camni? tu yang terlintas dalam hati dan fikiran saya.. heeee

WaN dAn TiE said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana
rekaannya adalah yang terbaik :))

Nadia Is Cute said...

Rekaan Rizalman kerap ditiru kerana gaya anggun, elegance dan letupan kombinasi warnanya mengkhayalkan yang sungguh berbeza kerana direka di luar kotak.

FAM said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana immitation is the best form of complement, so they say.

JS said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana MEREKA TIDAK MENGAMALKAN AMANAH & IKHLAS DALAM MELAKSANAKAN KERJA..

EviL WiTcH said...

REKAAN RIZALMAN KERAP DITIRU KERANA MEREKA TIDAK DPT MENGHASILKAN REKAAN YANG MANT0P KERANA PALE OTAK MREKA DAH TEPU...

Noorshella Jaapar said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana pereka lain kering idea. alaa lama tak update, ni je ke? umar sihat? aiii lama xdgr ceta pak aji n umar

Reen Tart Nenas said...

the best slogan ever kot! company yg buat contest pun xpernah terpk kot nak buat camtu.

but definitely because your design is so FABULOUSITY, that is why so many people are inspire by your touch!

NenekPenne said...

"rekaan rizalman kerap ditiru kerana............"

kerana pereka lain sudah kekeringan idea untuk mengilhamkan dan menghasilkan rekaan yang outstanding dan fabulous..

mama syg said...

nk try nasib gak la :

rekaan rizalman kerap ditiru kerana ..."tgk tuan la,lau tuan dah ternyata hensem pasti la rekaannye hensem gak"..



nk tiru yg lain pasti hasilnye hampeh..heheh yg ni x masuk dalam slogan tau..hehe

~tinie~ said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana lumrah alam sesuatu yang terbaik itu akan selalu ditiru ;)

ma' cherieb said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana rekaannya unik dan dengan meniru ia membantu peniru itu berjaya merasakan dirinya sehebat rizalman hehe..

cik aletheea : said...

because they lack of ideas and wish that they can copy a pieces of ideas from you and touch a lil bit more, finally put the label on their name.
hahaha

fared oo lA lA... said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana rekaan unik malah terlalu istimewa. rekaan rizalman membuatkan baju kelihatan mahal di atas badan.

BeLLa BeLLa said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana rekaan die sgt la vogue the vast smpai yang tgk xmampu tahan nafsu nak tiru krn xmampu nk carik idea canggih sndiri..pity of them..hehehe

NUR HIDAYAH said...

" Rekaan rizalman kerap ditiru kerana FABULOUSITY, GOURGEOUS and Glamorous di dahulukan menjadikan KEASLIANNYA diutamakan, makanya sipeniru feeling,
M-memorable,
A-Authentic,
D-Diffrentiated,
E-Experiance....it wil be M.A.D.E meniru..;D "

NUR HIDAYAH said...

" Rekaan rizalman Ibrahim kerap ditiru kerana FABULOUSITY, GOURGEOUS and Glamorous di dahulukan menjadikan KEASLIANNYA diutamakan, makanya sipeniru feeling,
M-memorable,
A-Authentic,
D-Diffrentiated,
E-Experiance....it wil be M.A.D.E meniru..;D "

Roz Razalli said...

kerana... pereka yang lain tiada idea tetapi hanya mahu membuat untung yang tinggi.

garlic & butter said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana tahap pemikiran dan imaginasinya tidak dapat digapai oleh pereka lain di Malaysia

balqisilhan said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana rizalman takkan tiru orang jadi orang yang tiru dia.

balqisilhan said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana rizalman takkan tiru rekaan orang jadi orang yang tiru rekaan dia.

Gia said...

rekaannya yang lain macam cantiknya.lepas tu si pentiru pulak otaknya malas digunakan lalu tiru saja rekaan rizalman.senang & profitable.

Ewan Yusof said...

kerana ia sememangnyer fabulous

sHieRa cAkAp said...

Rekaan Rizalman kerap ditiru kerana punya ke'originality'an yg tersendiri, anggun, fresh, and elegant buat kan si peniru tak alih pandangan kpd pereka lain selain Rizalman! boleh?

mrs. daydeck said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana ibarat skim cepat kaya untuk raih kekayaan dengan jalan mudah dan cepat.

diyadeary said...

hahaha.. terbaik ayat starting slogan tu! rizalman memanh kreatif!

8th HaveN said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana.. design u stunning, gorgeous dan paling penting u dah mcm handbook bagi adik2 yg baru nak menapak.. (ok bagi tix cepat :-)..)

8th HaveN said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana.. design u very de stunning, gorgeous dan paling penting u sendiri dah mcm handbook bagi adik2 yg baru nak menapak.. (bak mai tix cepat ;-)..)

Sucker y Suciey said...

kurangnya perkembangan idea dan originality di kalangan adek-adek

PDM said...

"rekaan rizalman kerap ditiru kerana nilai estetika yg amat tinggi pada setiap rekaan.Indah dan memukau sang peniru!"

Sheila Wahid said...

"rekaan rizalman kerap ditiru kerana..."

Mereka ingin menjadi RIZALMAN IBRAHIM tapi tak MAMPU, jadi mereka meniru rekaan Rizalman sebab itu sahaja yang mereka mampu lakukan.

Mila said...

"rekaan rizalman kerap ditiru kerana semua nak jadi 'Rizalman'..."

KSWSK said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana rekaanya adalah trendsetter yang menjadi buruan ramai...

Emmil's mummy said...

sbb confirmla meletopsss, diorang pk lg senang jadik parasit, nk untung n kaya cepat,ada otak tuhan kasi tanak guna hehehe..emo plak..

still me..A.D.N.I said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana pereka lain kurang kreatif dan kurang pandai.

rmali said...

Rekaan Rizalman kerap ditiru kerana semua rekaan-rekaannya adalah sangat haibat dan peniru-peniru semua bolehla charge rekaan itu sama harga dengan harga rizalman jugak......

rmali said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana kesemua rekaannya adalah sangat haibat sekali dan peniru-peniru semua bolehla charge baju yang ditiru itu sama harga dengan baju rizalman juga .....

Apeng said...

Rekaan Rizalman kerap ditiru kerana ianya rekaan dari Rizalman, kalau rekaan dari Pak Leman takkan orang pandang!

keep your blog warm, everybody loves your stories. :)

hatim a.r said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana designer muda kekurangan idea.dahlah perasan lebih,jahitan ala-ala budak form 3 jahit sembat ada hati panggil couture.

sekian, slogan lahar.

.. said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana rekaannya sungguh anggun dan menepati citarasa

ummi-humairah said...

Alamak sy nak pi jugak wuhuuu.... Terpaksa perah otak buat slogan: rekaan Abg aji ( haha ayat bodek) kerap ditiru kerana pereka lain TERKAGUM (tanpa mengumpat mereka hehe) dengan fabulousity rekaan Abg aji.... Tapi honestly I rasa rekaan rizalman kerap ditiru kerana rizalman tak serik mereka ciptaan baru!!! (Wah puji lagik, ni mesti kena pilih wakakakak). P/s:xpe la x pilih pun, kita bukan mampu pun nak sarung baju u, boleh tgk je, miss umar .

haliqdiaz said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana mempunyai identiti,idea UNIK,ORIGINAL ,cntohnya rekaan cruise,sehingga sekarang designer lain meniru rekaan tersebut n claim "it's their masterpiece".


p/s : rizalman sgt9 minat with your masterpiece..tapi xmampu la..hihi..especially your muslimah fashion..n then sume pn ikut bwt muslimah couture la etc dgn design yg exactly the same..they dont have their own identity *sigh*

schakeyra said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana peniru mahukan rekaan yang seekslusif dan sehebat rizalman, yang mampu men-design sesuatu hingga tahap out of the box~

Keep it up bro!! ur design are just sooo awesome~~ (puji jerla, nak hire tak mampu ni~~)

princesslaling said...

rekaan Rizalman kerap ditiru kerana rekaannya yang sangat 'fresh', glamor, telus, original dan peniru ketandusan idea juga terdesak.

F@zzy said...

coz you are the trendsetter and they are the follower :)

F@zzy said...

coz you are the trensetter and they are the followers :)

Mia Zara said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana " ORIGINALITY and dia TOP AMONG ALL. But hasil tiruan PERGHH TAK SEURAT BENANG MAUPUN SETITIK WARNA comparable to RIZALMAN ORIGINAL"

ashriel said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana lanun-lanun fesyen mengkagumi rekaan rizalman dan tiada idea lain untuk mencipta helaian melainkan menjadi lanunlah kerjanya

Che Ma said...

"rekaan Rizalman kerap ditiru kerana Rizalman's hanya 1"

kalau Rizalman style ada 2,3 susah pulak peniru nak pilih yg mana nak tiru

shahir said...

Rekaan Rizalman kerap ditiru kerana semua orang mahu menjadi Rizalman.

JuE Hassim said...

kerana, rekaan nyer adalah yang terkini dan fresh. rekaan nyer juga melambangkan kasih sayang dan ketelitian.

ikra said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana " designer lain cemburu, terlampau kagum, nak kaya cepat, nak publisiti murahan dan semua nak jadi RIZALMAN tapi tak kesampaian"

azadekaza said...

Rekaan Rizalman kerap ditiru kerana...fabulous, glamour, kehalusan dan teragung kerana kesuciannya... putih Dijiwa...

azadekaza said...

Rekaan Rizalman kerap ditiru kerana rekaannya.... glamour, fabulous dan teragung kerana kesuciannya... Putih yang Suci Lahir dari JIWA Ikhlas.. Rizalman

Fatin Fairuz said...

Nk cubee..

Rekaan Rizalman kerap ditiru kerana idea beliau yang fresh and fabulous sering menjadi inspirasi pereka-pereka lain.

Sekian, terima kaseh =)

iKhRam said...

"rekaan rizalman kerap ditiru kerana rekaannya selalunya practikal kepada masyarakat terutama wanita dalam kehidupan seharian dan tersendiri sehingga menjadi tarikan kepada peniru rekaan..

F@R!$ da M.A.C said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana setiap rekaan punya keistimewaan dan impak yang tersendiri dan yang paling penting rizalman tidak meng'rizalman'kan pemakainya tetapi menonjolkan kelebihan dan menyembunyi kelemahan si pemakai.

F@R!$ da M.A.C said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana keupayaan rizalman tidak men'rizalman'kan si pemakai, sebaliknya setiap rekaan menonjolkan kelebihan dan menyembunyikan kelemahan si pemakai. So everyone look different with a strong attitude!

bdk beSh said...

"Rekaan Rizalman kerap ditiru kerana ianya sentiasa mengagumkan! Bak kata orang 'Puteh', imitation is the highest form of flattery"

=)

Mommy of Fiona et Thalia said...

... kerana you are the nearest "couturier" reference yang ada...

fifahnazri said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana ilmu yang dicurahkan begitu bermanfaat kepada dunia fesyen... wassalam!

AnaCuppies said...

Rekaan Rizalman kerap ditiru kerana rekaan Rizalman adalah yg terbaekk di seantero Malaya :D

Alisya & Eriena said...

Finally, u are updating ur blog...tergerak ati arini nk baca..so lucky i am ;)..alang2 dh baca ni, why not i'm also take part of this..dh lama sgt nk tgk ur fashion show when i was young (skrang young jugak la)..teringin nk jumpa u face to face secara dekat..pernah la jumpa u but once, at wedding ceremony one of ur vip customer, sempat la senyum dr jauh..hehehe..

Hope that i'm lucky.
Here my slogan :
"Rekaan Rizalman kerap ditiru kerana,"design", perincian sehelai rekaan Rizalman adalah nadi buat mereka. Tanpa kamu bagai bangkai tak bernyawa"


Thanks..harap2 terpilih..Amin

Cheers ;)

Alisya & Eriena said...

Finally, u are updating ur blog...tergerak ati arini nk baca..so lucky i am ;)..alang2 dh baca ni, why not i'm also take part of this..dh lama sgt nk tgk ur fashion show since i was young..teringin nk jumpa u,pernah jumpa u but once, at wedding ceremony one of ur vip customer, sempat la senyum dr jauh..hehehe..Hope that i'm lucky.

Here my slogan :
"Rekaan Rizalman kerap ditiru kerana,"design", perincian sehelai rekaan Rizalman adalah nadi buat mereka. Tanpa kamu bagai bangkai tak bernyawa"


Thanks..harap2 terpilih..Amin

Cheers ;)

Khairul Idham said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana "pencipta ilusi juga populor kini, himpunannya dramatik tidak seksi tetapi moody, bukti ketinggian cita rasa yang sentiasa memikat hati"

Edlieza said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana hasil rekaannya yang luar biasa menjadikan mereka yang ketandusan idea hilang identiti dan menjadi peniru..

ツ Bieaz ツ said...

Hopefully semuanya berjalan dengan lancar...
InsyaALLAH

:)

-mamamia- said...

Tulis bahasa omputeh boleh? Jgn sapa2 tiru slogan saya :)

[People love to copy Rizalman's designs because everyone wants to wear his collection; just like Louis Vuitton, the most copied and counterfeit luxury brand in the world]

Invite me, please. I never been to any fashion shows in my life except during school time, pertunjukan pakaian beragam sekolah.

Jiwa Kalut said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana membawa entiti budaya kita,penuh ciri nusantara dalam sulaman budaya dunia serta mewah dalam bergaya

jarum dan benang said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana dia je yang ada idea melangkaui fikiran fesyen tempatan dan dah tentu menjadi idaman semua.

hawa azman said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana ideanya adalah unique dan tidak terlintas difikiran.

hawa azman said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana ianya unique and tidak terlintas difikiran. namun, rekaan tiruan tidak akan sama seperti rekanaan sebenar rizalman.

Fiza Amran said...

kerana rekaan yang memang ada memiliki aura dan kelas tersendiri

Mia said...

ni slogan saya

rekaan rizalman kerap ditiru kerana

"rizalman merealisasikan illusi
idaman putera puteri
hingga peniru bongkak diri
konon ideanya sendiri
namun semua mengetahui
si peniru adalah "pencuri" "

EgLaNtiNe said...
This comment has been removed by the author.
EgLaNtiNe said...

tak reti tulis slogan tp nak tgk gak bridal collection Rizalman..camno tu?

"rekaan rizalman kerap ditiru pereka lain kerana mereka memandang enteng etika fesyen dan mengambil jalan mudah asal mendapat untung,mungkin?"

first time tulis slogan..tepat2 20 perkataan tau wahai Incik Rizalman yang super awesome :)

nak kawen pakai baju rizalman buleh ker?
nak menabung mula harini la..hari2 rm2 cukup tak?? (kerepot la gamaknyer nak tunggu cukup..haish)
heee :)

nurul_7155 said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana mereka malas nk fikirkan idea lain...org pemalas memang suka meniru...

Nor Baizura Hj Abu Bakar said...

rekaan Rizalman kerap ditiru kerana...
depa yang meniru tu pandai guna teknologi tapi tak gheti guna otak.

et said...

alamakkkk mcm maner boleh terlepas ni....uwaaaaaaaaaaaa..kaciwaaaaaa..

tapi nak tulis jugak(walaupun dah tutup)
rekaan rizalman kerap ditiru coz idea meletops, tuan diri mantops, yang tiru tu gak yg kecuts..muahaha..(melampau tol aku kens)

stile obsoleto said...

kerana..rekaan rizalman pencetus trend..dan pereka yang lain malas nak berpikir utk mndpatkan idea lan dari yang lain..

aimi n shiham said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana ramai pereka

tidak tahu apa erti menghias seorang wanita.



rizalman's creations are always copied / plagiarized because

many designers out there have no idea what it means to dress a woman

Donna said...

Rekaan rizalman kerap ditiru kerana the only originality is in you

The Bargain Hunter said...

secara positivenya

Rekaan Rizalman kerap ditiru kerana:

meniru is an act of complimentary:)

haniza said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana meniru lebih senang dari mencipta. sipeniru tiada idea tapi sipencipta yaAllah membuak buak idea.

ZON DIRHAM said...

REKAAN RIZALMAN KERAP DITIRU KERANA REKAAN RIZALMAN KALAU REKAAN AZWAN ALI TAKKAN NAK TIRU KOWT..OPS...

hakaku said...

rekaan rizalman kerap ditiru kerana banyak org pandai copy paste boleh terima tak hik2...peace..harap dapat gi tgk show tue...

Dinda Byezuera said...

suke ngan komen Zon Dirham....