Fabulous fc

Tuesday, April 13, 2010

kreatif gila!

menarik sungguh iklan maskara yardley ni!! simple tapi cukup best untuk buat saya ketawa dan kembali berblogging...hahaha!!! 

p/s : yes, ramai yang menangis tapi saya rasa akan ramai juga yang bertepuk tangan. bila la 'ricky martin' malaysia pulak nak buat annoucement?

30 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hehehehe...
kelakar la...

Nadia-Nada said...

KAH KAH KAH KAH!!!!!

Hoorey! Rizalman dah kembali=)tapi ciput jer:( huhu

FarahMadiha said...

yay! u're back! ^^

payedd said...

hahaha
kan..menangis la statement tu

carissa said...

yay! Rizalman kembali!
:) :) :)

Mariam Badidu said...

sape ricky martin malaysia?

dAia said...

hmm... jap.. jap.. sape ek Ricky Martin M'sia...?? hik3~

Xora said...

ricky martin malaysia tu yg tengku tu ke?? -- boleh kena saman ke kuar statement camni?

Lazyf... said...

Ricky Martin Malaysia?hmm..rasenyer mcm tau...hehehe

I_Hate_Lolipop said...

Ricky Martin Malaysia???.. hahaha

♥farra♥ said...

hahahaha... so kelakar.. ;p

NoR said...

is there a ricky martin m'sia..???

-iNtAnAdiA- said...

very creative ads...ehehe

i pun rase nk nangis bace statement Ricky Martin ='(

btw, welcome back Rizalman =)

shahirah said...

yaaahhhhuuuu...akhirnya...kembali sudah...

Fauzzan Helmy Anuar said...

Hehehehehe... Nice ads... =)

hatim a.r said...

wah 'panjang' sungguh comeback update ini.alah lama hilang mesti banyak nak membebel tu.boleh taip di blog ini komfem akan dibaca

MrMiEZ said...

Abang Rizalman,

Welcome back !!!!

Emmmm, sapa yang 'Ricky Martin Malaysia'...???

Intan said...

finally,new updates..been missing u..hahaha..

~ShaFeRLicioUS~ said...

wondering who??
welcome back fab man..! :)

AKU said...

hehe...memang kreatif...

AZIZAH ROHANI said...

Shawn Bahrin yang pernah diberi jolokan 'Ricky Martin Malaysia' ....

xtaw la siapa i just google je....

L-e-E-n said...

Rizalman dan pos lucunya telah kembali bersiaran.. Nak lagiiii!!

sesaper minat nak beli inner syria dual color sila klik http://naktudung.blogspot.com/

hatim a.r said...

tukar gambar header blog tak dikira sebagai update ok.tak aci betul ni

tgmardhiahfatin said...

Ahaha cool gila. I infact repost about this at my own blog. Supercreative!

Melodic ControL said...

akhirnyaa...lama giler menunggu coretan baru you...n now you're back...BEST!!!

DNA said...

Klu tak silap Ricky Martin Msia dulu Shawn Baharin kan. Media yang bagi nama tu kat dia dulu sbb style dia cam Ricky Martin. Sekarang entah hilang kemana entah.
Tapi takapa nasib baik En Rizalman dah balik beraksi hehe. :-)

abanglong said...

ayyoo... ketinggalan kapal... sapa ekk ricky martin malaysia ???

hatim a.r said...

http://www.shoeblog.com/blog/alexander-mcqueen-fall-2010/

copy and go to this link.mc queen last collection before he died.isnt it genius??

farah said...

hahaha..
ada saje yang akan membuatkan saya ketawa bila baca blog abg rizalman nie...=)
umar mcm adik saya yg gemuk dan membulatt...

leeya-yaya! said...

your son is so cute!