Fabulous fc

Friday, February 12, 2010

ralat

"hei abang! baju yang farah pakai malam tu bukan si 'dia' tu yang sponsor.. tapi si ***** ******tu yang sponsorlah!" jerit farah fauzana melalui perbualan kami di telefon. La.... apasal la tak cakap awal2.? Kesian si *** ***** *****. Tak pasal2 kena fitnah ngan semua orang. Maaf ye..

 Sape designer tu? Nama pun tak kenal? Yang pentingnya mlm tu sume orang ingat baju tu baju Rizalman.. No! No! No! (sebut macam Fara selalu sebut).

12 comments:

Sandra Azwan said...

la...yeke?;-)

I_Hate_Lolipop said...

tapi nama u tetap melatop.cayalah~

P/S: i miss umar..nak story ttg umar pls.

Izan said...

rasa nye belum menjatuhkan piteneh.. sbb abg rizalman tak sebut pon sape nama designer tue....

Effa Madiha said...

hye pg td nampak u kat pavillion! best dpt tgk umar live haha
what a cute kid he is! :D
(i sound like a stalker siot...creepy)

Murni said...

kena tgok video ni...
follow pada link ni...
http://www.youtube.com/watch?v=pQVdGmhV9Ow

Parisian girl said...

sounds serious...i got that same situation recently.lol

Norr said...

Salam -

Tuan Sheikh....citerlah pasal anak teruna u pulak...miss him...

hatim a.r said...

ahah i stumble upon this 1 blog.designerSS punya blog.and their baju gila cedok chanel,d&g and herve leger punya signature bandage dress. i wonder if they ever copied ur design tho

hatim a.r said...

its a malaysian designer lah.RnR.nampak mcm x original.just my opinion lah kan

hatim a.r said...
This comment has been removed by the author.
ikanbesh said...

saba jela ye..
sian kamu..
mesti dramatik rasa masa tu kan
nasib baik tak ada sound effect (nangis)

Sweetheart-Bitch said...

Ya Allah,terkejut rumah-bukan-atas-bukit pun boleh jadi OMG SPEECHLESS.

Rizalman,10 tahun lagi,saya ada duit kepuk2,ada rumah,TOLONGLAH BUATKAN RUMAH SAYA JADI AWESOME BEGINI!

(menangis)

CANTIK! CANTIK! YOU'RE GIFTED. :)