Fabulous fc

Saturday, May 2, 2009

labour day,bos yang lebih..

babah! tak nak beli LV ke ari nie?

semalam i ke LV,nak amik beg yang i booking di starhill- neverfull GM in Damier..tapi sadly bila i pegi cuba beg tu,nampak macam gonjeng lak..sebab tak proportion ngan badan i nie..too small..so i balik ngan frustnyer..so today keluar hunting lagi sekali for  bags! konon2 nak treat myself sempena labour day..(doesnt make sense pun). saja cari alasan,obviously! tak munasabah langsung.

dah jumpa!!
(sebelum masuk kedai ni,baru je marah Umar sebab dia muntah betul2 kat tengah corridor klcc, konon2 taknak bagi orang sedar tu muntah Umar,kitaorang terus lari masuk butik Mulberry.. haha!!

amacam?? drooling tak??

finally 'bayswater' is in my list of bags

denim and gold are so match made in heaven!!

i like the gold hardwares..so 80's yet so current..

interior yang tersangatlah roomynyer.. yeahh!! beg baru!!
selamat hari buruh.

18 comments:

naddy said...

nice bag :)

MiSs ZaH said...

nice bag (^-^)... umar cute..

juan affandi said...

wah...
nice interior lah..
hot pink...
lovely bag i should say..
how much did u get that bag??
lol....
:D

deloress said...

owh sorry to hear that the neverfull damier cant make it into your lovely+envious+drool-worthy collection of bags :P .. but the denim bayswater really compensate it.. congrats :)

pSst .. still dreaaming + droOoling on that fuchsia ombre bayswater

afiq said...

rizalman...ade keje kosong x?? tukang sembat ker?? hehehehe

Irham Manan said...

konon2 taknak bagi orang sedar tu muntah Umar,kitaorang terus lari masuk butik Mulberry.. haha!!

HAHAHA lawak lawak. Boleh bayangkan.

snowiffy said...

owh!!! umar punya kerja ya..nnt i report to security bangla kat sana. itu butik rizalman boss punya anak muntah sana juga!!! kasi tangkap sama itu orang. btw nice catch n its denim mulberry which u can bgaya casually ;)

rizalman atelier said...

i know! yesterday i da melaram dengan shirt putih dan suar kotak2 with ferragamo driving shoes! so lawa!! tapi bila ingat sejarah beg tu (beli sebab muntah Umar) mmg nak tergelak!

Irham Manan said...

HAHAHA new quote

"Beli sebab muntah Umar.."

WOW orang kaya Rizalman bila nak beli LV sebab orang gila kat blog u ni?

HAHA...

Betty A. said...
This comment has been removed by the author.
Betty A. said...

GM is the biggest kan? If me, I'm prefer MM sbb i pon kecik but btol ke neverfull in damier ni limited edition?

waahh..nk cover omar muntah tros bli mulberry. bayswater is always in my list tp i nak yg pink ostrich..hikssss ;D

Nor Baizura Hj Abu Bakar said...

sian Umar kena marah.....

rizalman atelier said...

ntahlah,katanya neverfull ni mula2 limited untuk japan saja..last2 satu dunia dia distribute,penipu tul..dah nama pun Yahudi..

:: vErde+hAzizi :: said...

owh it was made for japan, guam n hawaii at 1st...then a year later bru they decided to bring it worldwide...
nevertheless, love the red lining colour of ur bayswater ;) sexy & elegant like the red alcantra lining for LV!

rizalman atelier said...

kesian kangaroo tu terpaksa bergambar ngan LV u..

rizalman atelier said...

kesian kangaroo tu terpaksa bergambar ngan LV u..

:: vErde+hAzizi :: said...

hehhehe...free publisity for LV...should claim royalty kan...hahahha...
susah hokeyyy nak snap that pix as the kangaroo just couldnt sit still! ;p

Fabulous Me said...

beza ur entry dlu n skrg.. dlu more details n rse u lbih dkat dgn readers. like kongsi almost evrythg. suke bace bab2 hbag. now u dah bz gamaknye..