Fabulous fc

Tuesday, May 5, 2009

jangan cemburu kepada perempuan ini

tengah2 tahun memang banyak yang nak kahwin..huru hara jugak i dibuatnyer nak menyiapkan tempahan2..kahwin tak jadi,kahwin mengejut,kahwin dgn orang lain dan tak kurang pula yang tak nak kahwin.. However,ada satu hari tu, i ada appointment fitting ngan customer yang memang fan no 1 i..everything about me she knows..my liking,my blog and my history!(for the past 15 years).. jst imagine! .She made 3 bajus with me(i know some of u girls mesti kecam dia sebab bole pakai baju kahwin RIZALMAN sampai 3 pasang kan)..tapi itu takpe lagi,yang bestnyer dia bole keluarkan wedding shoes untuk pakai dengan gown i, from MANOLOS!! and it is the same shoes that Carrie wore in the Sex and The City the Movie!! lawa giler!! (rasa macam am in contact with the character immediately) again,girls!  PLEASE DONT ENVY HER!! i do...

read my lips...! MANOLO BLAHNIK

lakaran original from the shoes gurus..

the real thing..sits nicely on my louis chair..awesome blue!

nak menunjukkan kata benda ni i tak kelentong..kena masuk muka i sikit..
(nasib baik saiz tak muat)


two shots where she wore this shoes..this and the walk in wardrobe scenes..
this june i nak pergi sabah mekapkan dia and am sure she will looks stunning!!(but of course..its rizalman).
sorry i cant show the fitting pictures..nanti lemau pengantin,kalau da selesai kahwin nanti boleh katanya kalau i nak masukkan dalam blog..tapi sebelum itu, dinch...!!

28 comments:

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

mesti die tu sgt cantik.. nnt jgn lupe publish pic die kat blog ni..

Khairulius said...

giler x cemburu.....sentap terus!!

afiq said...

she must be reallyyyyyyyyy kaye!
kan?!?!?

The Queen Bee said...

puan sri ke? i heard about her u buatkan baju dia for this coming june kan?;)

notti netti said...

WOW...musti vogue gitu....nanti jgn lupa publish foto wanita bertuah itew.

Rantong said...

Salam ziarah. Sekadar membuat hebahan. Mungkin ini dapat membantu orang-orang kita diwaktu gawat sekarang.

Rancangan "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA...

Suzie said...

super super CANTIK =)

Fynnaz said...

OMG OMG OMG!!!
The exact same shoes!!!
I always have a thing for BLUE!

Jelesss!!!

Iera said...

mmg nice sgt..mesti yg pemakai tu cantik..

eyda said...

Tengok gambar yg first tu i dah agak dah kasut yg sama dgn yg Carrie pakai, sebab i tengok that movie baaaaaaaaaaaaaanyak kali..hehehe...suka suka..

a.k.a lollipop said...

oh my..so GORGEOUS!!!

Hak!M said...

I just have to blog and 'promote' your review of the red carpet during ABPBH 08. That was soo entertaining and hilarious! :)

mubaraq ahmad said...

the shoe john proposed carrie with... arghhhhh....

Nina said...

Argh!!Arghh! Arghh!!

(sawan sorang2-huh lucky gal..jeles)

Parisian girl said...
This comment has been removed by the author.
Parisian girl said...

I love Manolo's!!
Wondering who's the mystery woman.. ;)

Snow Peace said...

OMG....mmg cantik kasut tu....

emmy said...

oo my god, cantik giler kasut tu.. dh la amy ni hantu kasut.. huhu...

Salpaninot said...

that shoes is damn so gojes abg rizalman!! worn by the A-List of Hollywood Star???? and u have it on ur hand now? super jeles!

Pa'e said...

baldu ke sepatu itu?..so fabulous..i like..

Nadia Dzai said...

ohhhhhhhhhhhhhhhh my goodness!! in my dream :D

wecouldgrowup2gether said...

oh no u DIDN't

Israq said...

paling cemburu klu taht girl ade gown vivienne westwood!
dah lelong kat ebay last month!
cost 15000 pound! phewww

who's that lucky wealthy bitch yg bli bju tu!haha

dya said...

wow..cantik nyer

ash.N.fuz said...

love sarah jp!!!!
shes hot

beautyinsilence said...

mcm dpt teka sapa owg tu ler..*wink*

schazwany hameed said...

aaaaaaaaaaaaahhh! i want this shoeeees! =(

EniGma said...

don't care who's wearing it... but i know i want it. although i'm not due to have such marvelous things now, but someday, i might be able to have it together with some pride and humility...