Fabulous fc

Tuesday, January 20, 2009


bonjour!

rasanya semua orang dah naik jelak dengan perkataan 
'ala arab'...mawi punya kerja kahwin pun dah habis..bersepah tema malam seribu satu malam di semua dada akhbar dan majalah..apatah lagi saya dah menatap persalinan mereka selama sebulan. 'i'm so over it!'. Dan disebabkan Mawi juga percutian saya ke London dan Paris terpaksa ditangguhkan.
Rindunya pada pelusuk benua yang satu ni..bukan apa otak ni dah kempunan nak menghirup oksigen fesyen di sana. Nak bertanya khabar trend yang terbaru sambil membeli belah di gedung yang rata-rata ada jualan musim luruh! Akhirnya penangguhan itu berakhir..hari wilayah akan saya raikan di kota london seterusnya ke kota romantis pula.. sejuknya nanti bukan main,tapi seronok sebab boleh bergaya..but dan trench coat akan jadi pakaian seragam kami(faizul pun ikut).. Sekaligus trip ni akan kami jadikan sebagai lawatan untuk mendapat ilham bagi merekacipta butik 'pret a porter' nanti...

3 comments:

HAFIZ said...

wahhhhhhhhhh... menangis tengok adik ku faizul.... rizalman sihat... sorry lama tak call sibuk sikit... rindu giler kat rizalman.. faizul takya rindu dah jumpa kadang2 sayang je kat dia....... anyway take care... and see you soon love from.. kacang

rizalman atelier said...

tanx kakakku kcg!!he3

snowiffy said...

hehehe..i tot i sorg je yg suka berangan nk nk pakai boot n trench coat kt msia ni..how i wish d weather here mcm kat sana..bole tuko2 baju. melaram dgn muffler n trench coat tak hengat. penah sekali i masuk zara dok try trench coat yg ada n my other half tgk sambil jeling2 n selamba badak tanya i??? nk pegi mealaram kt mana??? ..aduuusss lupa la ni mesiaa