Fabulous fc

Saturday, August 13, 2011

sembilan

sembilan tahun bukan satu masa yang singkat.... dah besar dah budak ni! pejam celik,pejam celik..tak lama lagi dah nak kahwin...haha! (nampak sangat babah dia tak sabar nak buat baju pengantin untuk menantu)

Umar..babah ucapkan selamat hari ulangtahun kelahiran..doa babah agar Umar akan menjadi anak yang soleh, dilimpahi hidayah dan keberkatan dari Allah s.w.t senantiasa.

Amin.


p/s: Umar selalu tanya bila dia nak ada adik... GULP!

74 comments:

Nor Elyda bt Abdullah said...

HAPPY BIRTHDAY,UMAR!
SEMOGA PANJANG UMUR & DIMURAHKAN REZEKI SELALU.
AMIN..... ;-*

limah anwar said...

hehe:)

Kalin87 said...

happy birthday umar... :D

PINKMARGENTA said...

Happy birthday umar.make ur daddy proud ok.sometimes bila tgk umar teringat my son,muka cam ada iras badan pon sedap2 je..huhu

Zihan Naszeri said...

moga jd anak yg soleh ya!

Mimie. said...

happy birthday dear cute umar! :)

ツ Bieaz ツ said...

Hapi besday umar dah besaq dah jangan nakal2 n jangan kuat merajuk sangat :)

haha garu kepala terussss tetibe nak adik.....

Haneem_Hanim said...

wahhh..umar da besar...selamat ulang tahun umar...moga jadi anak y baek utk babah.

NUN@ said...

selamat hari lahir umar..:) nanti nak cari isteri mai kelate..jumpe aunty yer..huhuhu..

NenekPenne said...

cepat kahwin....

happy birthday umar... be a good son yer..and be a good human being...

Wan Nurul Najihah Ab Rahman said...

babah panik bila umar tanye, babah jawab ape ye? :D

Chereta Chenta said...

Salam

Frankly speaking, awk handsome orangnya. Carilah seorang bidadari peneman diperjalanan hidup ini :)

Semoga diketemukan seorang isteri yang solehah. Amin

~ Cik Azz ~ said...

Hepi besdei Umar.. Moga Allah makbulkan doa babah Umar..

Soalan cepumas dari Umar... hahaha...

oshinz said...

babahnye dah nak kena kawe cepatlah tu.. so dat umar bleh ada kawan.

FareHa Ainuddin said...

alahai.. touching baca pasal tak sabar nak buat baju menantu.. so shweet~!! Happy Birthday Umar.. jadi anak yang baik ye syg..

ummi_khalish said...

assalamualaikum...terima kasih banyak2 letak gambar umar..dah lama x nampak gambarnya di sini...
Happy born day umar,semogapertambahan umurnya hidupmu sentiasa dirahmati,disayangi Illahi,hidup bahagia dan menjadi anak yang soleh yang menjadi kebanggaan babahnya...Amin ya Rab...
(dil sangat suka senyuman umar..)
salam dari bumi anbiya'...

NAZIRAH ANAK PAK MAT said...

happy birthday umar.semoga sentiasa dirahmati.

eykin murnie said...

Dah besar dah anak babah..ensem mcm babah die jgk :)

Jeera Zacks said...

Happy Birthday Umar. Umar xde blog sendiri ke?? HEHE

Sucker y Suciey said...

Happy birthday Umar..

eila said...

babah dia kena kawen cepat2..!!!!

miez areyou said...

happy birthday Umar Nail comel...jgn noty2 tw:)

miez areyou said...

Tarikh lahir umar sme ngn aDEq sy:D

Syana said...

Hepi bday umar..semoga menjadi anak yg soleh..dgr cakap babab tau :) aunty masa 1st time preg siap smpan gambar umar dlm tepon dok tenung ari2 sbb kemaruk nk dpt anak boboy kiut tembam mcm umar..tp yg kuornya gegirl. Hehe

norinaomar said...

tak sabar nak bermenantu ye bro rizalman?

hensem betul umar ni..mudah-mudahan jadi anak yang soleh dan gembirakan hati daddy ye Umar!!

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

He's getting cuter
It's true
Time does fly fast when you're having fun
Untung Umar sebab kahwin nanti Babah dia sponsor baju pengantin...
Good luck though with the adik question...
Happy Birthday Umar

fifahnazri said...

selamat berpuasa buat Rizalman dan Umar Nail!

LaLaLovy said...

pandai umar tany bila nak ada adik. =) untung lah sape dpt kawin dgn umar, dapat merasa pakai baju rizalman giteww

jana said...

happy birthday umar

Quien Berry said...

perghhhh..soalan cepumas tu..Hihi..tanda umar dah bosan sendiri la tu..
Neway,
Happy Birthday to Umar, may Allah always bless you with joy and happiness.

baju kurung said...

hehehe......teringin utk ada teman bermain lah tu :)

K i a H R o N g G e n G said...

cute sgt!!!

Beeha B. said...

eheh..nail nak adik..=.=

Qing n Kueen said...

Sebelum ada adik, nak kena ada mama dulu la Umar... Ada mama, automatik ada adik nanti. :)

Happy birthday Umar, semoga menjadi anak yg berguna dan soleh serta disayangi senantiasa... Amin...

cikzaa said...

Dear Umar,
Happy 9th Birthday.
Acik doakan Umar cepat2 dapat adik...InsyaAllah.

KSWSK said...

umar xde tanya ke bl dia nak dpt mama? hehehehe

cahaya inspirasi said...

happy birthday umar.may Allah bless u..wish u happy always.wish ur dream come true.semoga jadi anak yg soleh di dunia dan akhirat.semoga menjadi anak yg taat dan menenangkan hati.AMIN..

zaza mustappa said...

dh lame xdgr story psl umar nail..btw happy birthday umar..may god bless u..

Norr said...

Salam;

Lil Syeikh...Happy Big-Day.Semoga terang hati, baik hati & sentiasa suka hati,ameen yrb...

Arn sweetrider said...

happy birthday dear Umar..semoga menjadi anak yang soleh, pembela agama, bangsa dan negara~~~

Cik Hernie said...

Happy bestday Umar!!!

eimanhikmah said...

kt perut sape ntah nk letak adik dia...hahha..ape pun HAPPY BESDAY TO UMAR NAIL!

♥Putri ilyanie♥ said...

Mari dapatkan pen digital Al-quran segera.. salam ramdhan dari Putri

shidaidris said...

hahaha...kahwin la en rizalman....:)
hidup lebih happy

-mamamia- said...

Happy birthday Umar yang hensem. Saya ada anak dara umur 9 tahun juga. Elok sangatlah tu bolehlah kita berbesan. Buatkan baju utk besan sekali ye... :)

-mamamia- said...

Happy birthday Umar yang hensem. Saya ada anak dara umur 9 tahun juga. Elok sangatlah tu bolehlah kita berbesan. Buatkan baju utk besan sekali ye... :)

Rafidah Rahim said...

Happy Birthday UMAR...semoga membesar menjadi anak yg soleh dan dengar kata babah ye..

MAK TEH said...

selamat ulangtahun kelahiran Umar,dapat byk hadiah tak dari babah?

aku.mamalia.wanita said...

Umar tak tanya plak biler dian nak dapat mummy? Hehehe

freda said...

Happy birthday umar sygggg! Smoga berjaya mcm babah kamu ya.. ;)

P/s: babahnye bila nk bg adik kt umar..huhu ;)

anie said...

happy bday umar...

hihihihi...babah blh jawab ke umar...??

Eida said...

Happy Birthday Umar.

aishah jamrek said...

happy birthday umar!

Oh Oeya said...

Amin.

Happy birthday Umar :)

CpuT said...

bila bleh tgk baju pengantin BABAH nyer??? ooooopssss

BeLLa BeLLa said...

happy besday umar...may Allah bless u and baba...

soalan cepumas tu, perlu lg d kerap kn lontaran nya..hehe

Dayah said...

Happy Birthday Umar!
Be good boy ya, grow big and make your babah proud of you and may you grow be a good muslim, Amin.

p/s: ha'a la bila babah nak bagi adik kat umar ni??

Mia Zara said...

aunti mia nak ucapkan happy birthday to umar and umar kena take care of your babah as much as he care about you k

you are such a wonderful kid with a superb daddy..

CT said...

Hahahaha..adik? soh babah tawen dolu..hokeh

CT said...

soh babah tawen dolu

garlic & butter said...

meh kita jadi adik awak.

lol.

nnbnnq said...

Happy Bday Umar....
Semoga pjg umor & jaga babahnya bila dah besaq nanti...amin.

l.basri said...

babah nak tambah lagi satu..amin ..rezeki double double tu...

l.basri said...

babah nak tambah satu lagi...rezeki tu..amin

RiRi said...

encik rizalman,
sekarang umar baru 9 thn, nak tunggu bermenantu lambat lagi, so encik rizalman la yang kena cari isteri...

boleh buat baju pengantin yang meletops for bakal isteri and yang paling penting dapat bagi adik for umar.. ; D

bernas x idea saya.. ; )

asmaa said...

Sembilan sudah! Uiks sudah jauh beza dgn that lil boy that kakak once saw kat shopping mall w his tiny tote. ;D Happy Birthday Umar dear. Be good to ur old man. B-)

sha said...

pernah jumpa umar dalam lift hijjaz june lepas masa p umrah....

MAHKOTA territory said...

HAPPY BIRTHDAY UMAR!
semoga pnjang umur,murah rezeki,dan mnjadi ank yg soleh...and and smoga dpt adik:P(ye babah) hehe~

dressupnfly said...

Umar nak adik..? Why not Babah kasi Mama jek terus...nanti adik pun dapat..package :-D

saffiya_aleesya @ echa said...

Umar bg soalan yg bleh bg PITAMMMM

Wawa Tasliman said...

Happy Birthday Umar. Be a good boy!

ziEma Ghazi said...

mesti umar nak adik tuuu...haha..

ComeyBelako said...

hepi besday umaq? ha la kan...bila babah dia nak bagi adik nih. heheh.

love live said...

babah bila nak bg adik????hehehe... btw hb umar!