Fabulous fc

Friday, April 19, 2013

I'm back!!



Fuh! Fuh! Fuh! *tiup habuk2 sawang2 yang bersepah kat blog ni

Salam readers semua. Ampun maaf dipinta sebab lama sangat dah tak update blog ni..bukan tak nak tapi tak mampu.. busynya hanya empunya badan yang tahu.. ini pun curi2 taip sebelum pergi sembahyang jumaat..

Cakap pasal ampun maaf, semua ingat lagi tak 20 by Rizalman? Raya collection by Rizalman for Tesco (Kalau tak ingat scroll ke bawah tu je haa..ada lagi postnya.. Nampak sgt setaun sekali update.. *nangis)

Ok, kali ni I would like to introduce to semua, the new Raya Collection for 2013! It’s no longer 20 by Rizalman, it’s Rizalman for Zalora Raya Collection! Yes, you got it right, it’s ZALORA! Means collection raya tahun ini bakal berada di pasaran online melalui ZALORA!! (*bungaapijoget2) Yang penting, klik saja, lagi ok sampai depan pintu! (jangan hangpa jerit kat penghantaran lagu dalam iklan sudah!)

Haa..kepada akak2, adik2, abang2 yang nak ambik hati bini2 (eh!), ingat tarikh keramat ni.. 25 April 2013..Tarikh pelancaran Rizalman for Zalora. So, rajin2kan diri anda untuk menjenguk ZALORA selepas tarikh keramat tu tau.. Lambat2 nanti tak dapat!

Sebagai appetizer, saya hidangkan reader sekalian dengan sneak peek dari photo shoot kali ni.



ps - Sibuk I bersebab.. Umar dah dapat adik baru, Aali Nail! Ni muka dia..



10 comments:

syarqiah75 said...

salam...Alhamdulillah...welcome back!!moga di murahkan rezeki..bestnya umar dapat adik!! moga sekeluarga bahagia dunia & akhirat..amin.

Farah Ayuni Shafie said...

First! yay..rindu kt Aali Nail

Farah Ayuni Shafie said...

Rindunya kat Aali Nail!! Muah muah from Barcelona!

MAK TEH said...

assalam..come Umar...x sabar tunggu 25hb..harap tu, ada la yg sesuai dgn bdn mak teh yg xxl nih

miss noky blurr said...

cant wait to see your new raya collection!

Suzie said...

nanti update lg pasal aali n umar ya...dulu ada beli koleksi 20 by rizalman insyaAllah kali ni berharap dapat beli lg :)

semoga murah rezeki selalu

Munirah Rafiuddin said...

start bz balik ek...good luck!

~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

nF.naura said...

ala comelnye Aali Nail. :)

Sue said...

tahniah dpt baby baru :) bertuah sungguh baby tu dapat daddy rizalman dgn abg umar... insyaallah murah rezeki rizalman lagi

Madam Lala said...

waa... Umar dah ada kawan sahabatnya Aali..
sedapnyer nama...
lepas ni boleh cari Abu Bakar dan Uthman pulak!!!