Fabulous fc

Tuesday, September 13, 2011

sewaktu kau ku tinggalkan

let me tell you guys one thing....i am terribly BUSY!!!!!!..., so kalau tak muncul lama tu maknanya memang tengah bersilat dengan kerja yang bertimbun ni..kejap jadik designer baju, kejap jadik tukang buat rumah, kejap buat kerja kahwin...macam-macam!

Jadi untuk tidak mengeciwakan para pembaca..so i leave behind some feast to your eyes. Dua buah majalah dekor yang ada rumah i (untuk mereka yang tak sempat saya jemput ke rumah untuk berhari raya..jadilah belilah majalah2 sambil berangan anda berada di rumah saya sambil makan kuih2 raya). Cepat! they might run out of copies..maklumlah.

Secondly.., video highlights from the recent fashion show (pun untuk mereka yang tak terjemput jugak). So enjoy guys!!

I nak pergi sambung buat kerja.












video


p/s: relevan ke lagi pertandingan ratu cantik pada abad sekarang?? (tiba-tiba statement camtu).